Hoe Ballen Te Binden?

Inhoudsopgave:

Hoe Ballen Te Binden?
Hoe Ballen Te Binden?

Video: Hoe Ballen Te Binden?

Video: Hoe Ballen Te Binden?
Video: TOP 10 DIY: Как обернуть букет цветов 2024, Mei
Anonim

Niets straalt een gevoel van feest uit zoals ballonnen. Daarom is het eerste waar je aan denkt als je denkt aan het inrichten van een kamer voor een feest, deze met ballonnen te versieren. Als dit een gezinsvakantie is of u heeft niet de mogelijkheid om hiervoor professionals uit te nodigen, dan kunt u met behulp van het advies alles zelf doen.

Hoe ballen te binden?
Hoe ballen te binden?

Noodzakelijk

  • - ballen;
  • - linten voor decoratie;
  • - pomp.

instructies:

Stap 1

Allereerst moet je ballen, linten voor decoratie en een kleine pomp kopen. U moet onmiddellijk waarschuwen dat de ballen het beste in gespecialiseerde winkels kunnen worden gekocht, anders zijn de ballen misschien gewoon niet geschikt om te modelleren. Ballonnen kunnen variëren in grootte (van vijf tot twaalf inch) en transparantie. Met een groothandelsaankoop kunt u ballonnen inslaan voor het decoreren van een enkele vakantie, aangezien er meestal honderd in een verpakking zitten. De kleuren moeten zo worden gekozen dat ze passen bij het idee van de vakantie.

Stap 2

Om ervoor te zorgen dat de ballen handig zijn om mee te werken, moet je leren hoe je ze correct kunt binden. Je hebt geen draden nodig, de knoop wordt rechtstreeks van de bal gemaakt. Natuurlijk zul je wat tijd aan training moeten besteden, maar in de toekomst zal het niet veel tijd kosten.

Stap 3

Nadat u een bal van de vereiste grootte hebt opgeblazen, moet u er een beetje lucht uit laten, dan de resulterende staart om de middel- en wijsvinger van de ene hand wikkelen en met de wijsvinger van de andere de punt in de gecreëerde lus duwen, vastdraaien de knoop.

Stap 4

Probeer nu een paar eenvoudige composities te maken voor decoratie. Begin met een bloem. Het kan aan de muur worden bevestigd of worden gebruikt om ramen en trappen te versieren. Bereid vier ballen van negen inch en één vijf ballen (voor het midden van de bloem). Eerst moeten alle ballen worden opgeblazen en vastgebonden, waarbij wordt geprobeerd de grootte van de bloembladen hetzelfde te houden. Vervolgens worden de grote ballen met twee tegelijk in een gewone knoop geassembleerd. Door het ene paar ballen in het andere te nestelen en ze in elkaar te draaien, krijg je een bloemenbeker. Door het midden te bevestigen, wordt de compositie voltooid. Versier de resulterende bloem met linten, die verder kunnen worden gebruikt voor bevestigingsmiddelen.

Stap 5

Als de bloem wordt aangevuld met nog een element van vier grotere ballen, is het resultaat een "kroonluchter" -compositie, die zowel binnen als buiten aan het plafond kan worden opgehangen. Toegegeven, in het laatste geval is het beter om de kleine bal met water te vullen om de compositie zwaarder te maken, anders vliegt je ontwerp uit elkaar.

Aanbevolen: