Welke Ballen Om Te Kiezen Voor Kamerdecoratie?

Inhoudsopgave:

Welke Ballen Om Te Kiezen Voor Kamerdecoratie?
Welke Ballen Om Te Kiezen Voor Kamerdecoratie?

Video: Welke Ballen Om Te Kiezen Voor Kamerdecoratie?

Video: Welke Ballen Om Te Kiezen Voor Kamerdecoratie?
Video: 7 TIPS om de PERFECTE petanquebal te kiezen! 2024, April
Anonim

Ballonnen zijn een geweldige optie voor het decoreren van een kamer voor elk feest. Ballonnen zorgen voor de nodige vakantiesfeer, lichtheid en plezier. En de prijs van een dergelijke decoratie is niet zo hoog, omdat het helemaal niet nodig is om professionele decorateurs in te huren. Je kunt het alleen aan.

Welke ballen om te kiezen voor kamerdecoratie?
Welke ballen om te kiezen voor kamerdecoratie?

instructies:

Stap 1

Ballonnen helpen om de kamer in korte tijd een feestelijke uitstraling te geven. Voor decoratie wordt aanbevolen om niet meer dan 4 tinten van dezelfde schaal te gebruiken. De kleuren van de ballonnen kunnen in kleur overlappen met de muren, interieurartikelen, organisch passen in het totaalbeeld, of juist opvallend afwijken van de inrichting van de kamer. Zo'n spel van contrasten wordt vaak gebruikt op kinderfeestjes, omdat kinderen dol zijn op alles wat helder en kleurrijk is.

Stap 2

Ballonnen voor decoratie zijn er in twee soorten: folie en latex. De eersten zelf zijn erg mooi en helder, ze maken er geen grote composities van, maar worden één voor één opgehangen. Het belangrijkste is dat de afbeelding op de ballon past bij het thema van de avond. Latexballonnen zijn een veld voor de vlucht van fantasie. Ze zijn onderverdeeld in verschillende soorten: "pastel", "metallic" en "crystal". Het is onmogelijk om te zeggen welke ballen beter of slechter zijn, het hangt allemaal af van het evenement, de gebouwen en de voorkeuren van de helden van de gelegenheid.

Stap 3

Bollen "metallic" zijn meestal zeer mooie verzadigde tinten met de aanwezigheid van een metaalachtige glans. Ballen "pastel" - mat, ondoorzichtig hebben een groot palet aan tinten. Ze zien er harmonieus uit in grote composities. Onlangs zijn kristallen bollen op grote schaal gebruikt. Ze kunnen doorschijnend of transparant zijn, met of zonder tekeningen. Dankzij het rijke palet aan kleuren en texturen kunnen "kristallen" ballen worden gebruikt om verschillende kleurrijke composities te creëren.

Stap 4

Bij het houden van een bruiloft, wordt het aanbevolen om slingers van ballen te maken, versierd in de vorm van een hart, twee ringen of een boog. Het is beter om delicate kleuren te kiezen, zoals roze en wit. Het past goed bij wit met gouden en rode tinten. Ballen gevuld met helium zien er geschikt uit. Je kunt folieballonnen in de vorm van harten nemen en ze vrij naar het plafond laten vliegen, terwijl je er dunne touwtjes aan vastmaakt die naar beneden zullen hangen.

Stap 5

Bij het inrichten van een ruimte voor een zakelijk evenement, is het aan te raden om decoraties te kiezen in overeenstemming met de kleuren van het bedrijf. De originele oplossing zou zijn om het bedrijfslogo uit de ballen te halen en meerdere van dergelijke composities in verschillende delen van de hal te plaatsen.

Stap 6

Voor kinderfeestjes is het de moeite waard om ballonnen te kiezen met tekeningen van stripfiguren, evenals opblaasbare figuren. Trouwens, er zijn zulke ballonnen die, als ze worden opgeblazen met helium en een klein gewicht eraan, zullen "lopen". Ze bewegen door de luchtstromingen die door de gasten van het evenement worden gecreëerd. Als loopballen worden vaak verschillende dieren gekozen: beren, olifanten, giraffen, sprookjesfiguren en stripfiguren.

Aanbevolen: