Welke Kleur Te Kiezen Voor Huwelijksdecoratie?

Inhoudsopgave:

Welke Kleur Te Kiezen Voor Huwelijksdecoratie?
Welke Kleur Te Kiezen Voor Huwelijksdecoratie?

Video: Welke Kleur Te Kiezen Voor Huwelijksdecoratie?

Video: Welke Kleur Te Kiezen Voor Huwelijksdecoratie?
Video: Kleuren combineren in je interieur met Annie Sloan 2024, April
Anonim

Een bruiloft ingericht in één kleurenschema ziet er stijlvol en elegant uit. Het belangrijkste is om de juiste hoofdkleur van het feest te kiezen en de juiste accenten te plaatsen. Je kunt verschillende tinten oppakken en harmonieus met elkaar combineren.

Welke kleur te kiezen voor huwelijksdecoratie?
Welke kleur te kiezen voor huwelijksdecoratie?

De principes van het kiezen van trouwkleuren

De keuze van het kleurenschema voor de bruiloft is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst wordt rekening gehouden met alle voorkeuren van het bruidspaar. Soms kan het kleurenschema worden geassocieerd met de trouwkleding van het paar of met de favoriete kleur van de pasgetrouwden.

Ook is het kleurenpalet van het aanstaande feest nauw verwant aan de stijl van de vakantie. Als de bruiloft een thema heeft, bepaalt de stijl het kleurenschema. Een nautische vakantie omvat bijvoorbeeld het gebruik van blauwe, lichtblauwe of azuurblauwe kleuren in de decoratie. Het is moeilijk om het "Indiase sprookje" voor te stellen zonder felle kleuren en goud.

Ook modieuze huwelijkstrends spelen een belangrijke rol. Elk seizoen heeft zijn eigen favorieten.

Klassiek blauw

Diepblauw is een klassieke nobele kleur die perfect is voor huwelijksdecoratie. Het wordt meestal gebruikt in combinatie met wit en plaatst vakkundig decoratieve accenten.

Allerlei tinten blauw zijn erg populair: blauw, azuurblauw, saffier, korenblauw.

Tiffany bruiloft

Tiffany's kleur is al meer dan een jaar toonaangevend op het gebied van trouwkleuren. Duizenden bruiden over de hele wereld kiezen deze delicate mint-turquoise tint voor hun bruiloften.

Het feest, gedecoreerd in Tiffany-kleur, ziet er visueel verfijnd, luxueus en modern uit. Bij het decoreren wordt het meestal verdund met wit.

Zilveren accenten in het interieur zijn ook acceptabel.

Bessenmix

Berry-kleur en zijn tinten zijn een goede optie voor het decoreren van zomerse bruiloften. Dit ontwerp ziet er helder, fris en origineel uit.

De zomerstemming en de algemene stijl van de vakantie kunnen ook worden benadrukt met elementen in de kleding van de pasgetrouwden: de kleur van schoenen of een riem op de jurk, het bruidsboeket van bloemen van bessentinten.

Roze verhaal

Veel mensen zien roze als een "kinderverhaal". Dit is niet helemaal waar, want er zijn veel mooie en delicate tinten roze die geweldig zijn voor het decoreren van een feest.

Bruiloften gedecoreerd in pastelroze kleuren zien er zacht en heel romantisch uit. Bloemisten bij "roze bruiloften" in de zomer gebruiken meestal pioenrozen of pioenrozen, wat de vakantie nog luchtiger en organischer maakt.

Natuurlijke kleuren

Als de bruid en bruidegom trouwen in een open ruimte en het zo dicht mogelijk bij de natuur willen houden, moet je de voorkeur geven aan groene en houtachtige tinten.

Groen, hout en steen in een competente combinatie zien er stijlvol en milieuvriendelijk uit. Het ontwerp gebruikt niet alleen natuurlijke kleuren, maar ook natuurlijke materialen: hout, glas, bloemen en planten.

Ivoren klassiekers

Aanhangers van de oude respectabele klassiekers zullen dol zijn op bruiloftsdecoratie in ivoorkleur. Het is een warm, gedempt wit, vergelijkbaar met een romige tint of een coffe-au-lait-tint.

Ivoor symboliseert tederheid, moed en nobelheid. Een vakantie in deze stijl ziet er solide, elegant en verfijnd uit. De hoofdkleur wordt meestal verdund met vergelijkbare tinten en parel- of gouden accenten in het ontwerp.

Aanbevolen: