Welke Kleur Trouwjurk Kiezen?

Inhoudsopgave:

Welke Kleur Trouwjurk Kiezen?
Welke Kleur Trouwjurk Kiezen?

Video: Welke Kleur Trouwjurk Kiezen?

Video: Welke Kleur Trouwjurk Kiezen?
Video: Welke trouwjurk past bij jouw figuur? 2024, Mei
Anonim

Op moderne bruiloften zie je vaak bruiden gekleed in een grote verscheidenheid aan jurken, niet alleen in stijl, maar ook in kleur. Dat laatste kan van veel factoren afhangen. Bijvoorbeeld het seizoen, het karakter van de bruid en haar voorkeuren.

Welke kleur trouwjurk kiezen?
Welke kleur trouwjurk kiezen?

instructies:

Stap 1

De laatste tijd staan rode trouwjurken in hoog aanzien bij bruiden. Deze kleur wordt beschouwd als een symbool van gezondheid, sterke nakomelingen, vurige liefde, vitaliteit en schoonheid. Een bruid in een gele jurk symboliseert de zon die schijnt op de feestdag. Psychologen zeggen dat geel de kleur is van de focus op toekomstige ontwikkeling, op iets nieuws in het leven.

Stap 2

Wanneer ze verwijzen naar blauw, groen en paars voor een trouwjurk, bedoelen ze meestal hun delicate, doorschijnende tinten. De blauwe trouwjurk symboliseert kalmte, vertrouwen, sereniteit en betrouwbaarheid. Blauwe kleur spreekt van respect voor gebruiken en tradities, aanbidding van eeuwige waarden. Door al deze kwaliteiten kan de bruid er nobel en elegant uitzien in zo'n jurk.

Stap 3

Tinten groen spreken van frisheid, het vermogen om te vernieuwen, het verlangen naar nieuwigheid. Meestal wordt het geassocieerd met de lente en de wedergeboorte van het leven, dus de bruid in groen is een symbool van jeugd, bloei en vitaliteit. Paarse en lila kleuren symboliseren mysterie, verwachting, diepte en mysterie. Meestal kiezen oudere bruiden het als een kleur voor een trouwjurk. De kleur paars staat symbool voor spirituele volwassenheid, ervaring en wijsheid.

Stap 4

In het voorjaar zijn trouwjurken in blauwe, groene, lichtroze of lichtlila tinten geschikt. Jurken in ivoorkleur, bleke gouden tinten of champagnekleur zijn perfect voor de herfst. In de winter zien witte jurken met zilverachtige, luchtige glanzende inzetstukken, die doen denken aan vorst, er organisch uit. Voor de zomer zijn romige, melkachtige tinten de ideale keuze, waardoor de bruid een speciale verfijning krijgt. Het feest dat aan de kust plaatsvindt, zal een perfecte aanvulling zijn op een witte jurk met zachte blauwe of groene accenten.

Stap 5

Een helder, doelgericht meisje met een actieve levensstijl zal een rode trouwjurk kiezen. Als de bruid romantisch, kalm en evenwichtig is, dan zal een lila of blauwe jurk bij haar passen, wat haar tederheid benadrukt. Vrolijke, vrolijke en goedaardige vertegenwoordigers van de schone seks zullen zich goed voelen in gele jurken. Originele niet-standaard tinten trouwjurken, bijvoorbeeld felroze, scharlaken of lichtgroen, zijn zeer geschikt voor feesten waarbij de bruid de helderste en meest verbluffende moet zijn.

Aanbevolen: