Welke Kleur Versier Je Een Kerstboom In

Welke Kleur Versier Je Een Kerstboom In
Welke Kleur Versier Je Een Kerstboom In

Video: Welke Kleur Versier Je Een Kerstboom In

Video: Welke Kleur Versier Je Een Kerstboom In
Video: KERSTBOOM OPZETTEN 2020 | KERSTDECORATIE DEEL 1 | Decorate with me | Gwennu0026Clean 2024, April
Anonim

We beginnen ons van tevoren voor te bereiden op het nieuwe jaar - we denken na over de outfits voor de vakantie en de tafelsetting, kopen cadeaus voor familie en vrienden, en zodat de nieuwjaarsstemming ons niet verlaat - we installeren en versieren de kerstboom een paar dagen voor het festival. Weinig mensen weten het, maar een volgens de regels versierde kerstboom kan komend jaar een positief effect hebben op de bedrijfsvoering.

Welke kleur versier je een kerstboom in 2018
Welke kleur versier je een kerstboom in 2018

Het versieren van een kerstboom op oudejaarsavond is een geweldige traditie die het gezin samenbrengt. De tijd die je aan zo'n spannende activiteit besteedt, vliegt snel voorbij, dus als je het wat meer wilt rekken, probeer dan de groene schoonheid aan te kleden volgens de regels die astrologen bieden. Het komende nieuwe jaar 2018 is het jaar van de Yellow Earth Dog, dus het is beter om klatergoud en speelgoed in geelachtige zandtinten als decor te nemen.

Er wordt aangenomen dat de patrones van 2018 niet alleen van geel en alle natuurlijke kleuren houdt, maar ook van rood, dus verwaarloos deze prachtige tint niet, het past goed bij groene naalden.

Om helderheid aan de kerstboom toe te voegen, is het raadzaam om slingers in wit of geel te gebruiken voor decoratie, sprankelend element - "regen". Om frisheid toe te voegen, passen decoratieve sneeuwwitte sneeuwvlokken het beste. Om de groene schoonheid niet te overladen met bloemen, is het beter om twee primaire kleuren te gebruiken, bijvoorbeeld in 2018 zijn de meest geschikte combinaties rood met goud, rood met wit, goud met wit, goud met bruin, rood en geel.

Beeld
Beeld

De bovenstaande aanbevelingen worden gegeven rekening houdend met het feit dat een klassieke groene kerstboom is versierd, maar als u een kunstkerstboom met witte "naalden" moet versieren, is het beter om speelgoed te nemen om het in één kleur te versieren - hetzij in rood, of in het geel, of in het groen. Nadat je de spar hebt versierd in overeenstemming met de bovenstaande aanbevelingen, zul je het belangrijkste symbool van het jaar sussen en het zal je het komende jaar veel gelukkige dagen bezorgen.

Aanbevolen: