Hoe Losgeld Te Betalen Op Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Losgeld Te Betalen Op Een Bruiloft?
Hoe Losgeld Te Betalen Op Een Bruiloft?

Video: Hoe Losgeld Te Betalen Op Een Bruiloft?

Video: Hoe Losgeld Te Betalen Op Een Bruiloft?
Video: Bruiloft Harry u0026 Faisca 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een van de leukste gebeurtenissen in het leven. En het losgeld is daar een integraal onderdeel van. Deze gewoonte heeft zijn relevantie niet verloren. Alleen nu overwint de bruidegom voor de grap verschillende competities en betaalt hij de bruid niet met vee.

Hoe losgeld te betalen op een bruiloft?
Hoe losgeld te betalen op een bruiloft?

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - ballonnen;
  • - gekleurd karton;
  • - markeerstiften / viltstiften;
  • - een naald;
  • - affiches.

instructies:

Stap 1

Verdeel de verantwoordelijkheden onder de bruidsmeisjes. In de regel bereidt een getuige het losgeld voor, maar niemand verbiedt haar om hulp te vragen aan andere gasten van de kant van de bruid. De voorbereiding gaat sneller en gemakkelijker als er meerdere mensen bij betrokken zijn. Dus iemand zal verantwoordelijk zijn voor een deel van het losgeld voor de ingang, iemand zal de overloop regelen, iemand zal alle items ophalen die nodig zijn voor het losgeld, enz.

Stap 2

Selecteer een scenario voor verzilvering. U vindt de kant-en-klare versie op internet, tijdschriften of boeken. Het beschrijft niet alleen wedstrijden en tests voor de bruidegom en zijn vrienden, maar ook de woorden die je moet spreken. Meestal is het losgeld gewijd aan één onderwerp, bijvoorbeeld piraat, volk, enz.

Stap 3

Bedenk zelf een losgeldscenario. Ten eerste heb je meer vrijheid bij het kiezen van wedstrijden en ten tweede kun je een losgeld verdienen dat past bij je pasgetrouwden. Zoek uit of ze gemeenschappelijke hobby's hebben en begin na te denken over het script.

Stap 4

Begin met inwisselen voor de ingang. Hier kun je de bruidegom uit het raam van zijn geliefde laten schreeuwen, zijn liefde aan haar bekennen, liedjes zingen. En als er iets niet lukt, dan zal de bruidegom de bruidsmeisjes moeten betalen om verder te worden toegelaten.

Stap 5

Versier de ingang. Decoraties kunnen ballen zijn, waarbinnen je notities moet plaatsen met opties voor antwoorden op de vraag: "Waarom ga je trouwen." Geef de bruidegom een naald en laat hem de ballon openbarsten die hij het leukst vindt. Als het antwoord niet juist is, bijvoorbeeld: "per berekening" of "per vlucht", dan moet de bruidegom betalen. Dit gaat door totdat de gewenste ballon barst.

Stap 6

Versier de trap met harten waarop je belangrijke data voor de pasgetrouwden schrijft. Dit kunnen de datum van kennis zijn, de verjaardag van de bruid, de maat van de ring, enz. Plaats een hart op elke stap. De bruidegom kan pas opstaan nadat hij heeft gezegd wat dit nummer betekent. Als hij zich vergist of het zich niet kan herinneren, moet hij betalen.

Stap 7

Bevries de sleutel van het appartement van de bruid. Om dit te doen, vult u het met water en zet u het een nacht in de vriezer. Vertel de bruidegom dat hij je moet bewijzen dat zijn liefde alles op zijn pad zal doen smelten. Nadat de sleutel in handen is van de bruidegom, feliciteer hem met het feit dat hij alle beproevingen heeft doorstaan en dat je het niet erg vindt om je vriendin in zulke handen te geven.

Aanbevolen: