Hoe Ontmoet Je Een Bruidegom Zonder Losgeld?

Inhoudsopgave:

Hoe Ontmoet Je Een Bruidegom Zonder Losgeld?
Hoe Ontmoet Je Een Bruidegom Zonder Losgeld?

Video: Hoe Ontmoet Je Een Bruidegom Zonder Losgeld?

Video: Hoe Ontmoet Je Een Bruidegom Zonder Losgeld?
Video: Vader bruidegom geeft speech. - Sluipschutters 2024, Maart
Anonim

Traditioneel brengen de pasgetrouwden de avond voor de bruiloft door in verschillende huizen. Het klassieke scenario van een post-Sovjet-huwelijk omvat een "losgeld" van de bruid op basis van oude gebruiken. Moderne stellen zijn echter niet blij met het vooruitzicht de bruidegom lastig te vallen met baanbrekend plezier en geld van de getuige te schudden. Er zijn veel opties om de verloofde mooi en smaakvol te ontmoeten zonder verlossing.

Hoe ontmoet je een bruidegom zonder losgeld?
Hoe ontmoet je een bruidegom zonder losgeld?

Het is nodig

  • -champagne;
  • - bril;
  • - fruit en snoep;
  • - rozenblaadjes (optioneel).

instructies:

Stap 1

De ontmoeting met de bruidegom is het tweede hoofdstuk in uw huwelijksverhaal, na de bijeenkomst van de bruid. Zodat het later niet ondragelijk pijnlijk zou zijn om naar foto's van deze momenten te kijken, start de actie niet bij de ingang van een flatgebouw als het er niet al te verzorgd uitziet. Stellen die zich een extra regel in het huwelijksbudget kunnen veroorloven, huren de nacht voor het feest een hotelkamer, waar de bruid zal overnachten en 's ochtends zal er een bijeenkomst en ontmoeting van de bruidegom zijn.

Stap 2

Bewaar een paar flessen champagne, fruit en snoep, eventueel kleine taartjes en serveer een kleine buffettafel. Als je van romantiek houdt, leg dan het pad naar de deur uit met rozenblaadjes, waarachter je wacht op de gelovigen. Hang indien mogelijk een gordijn of draperie die hij teruggooit voordat hij je ontmoet. Tegen minimale kosten geeft dit een spectaculair en plechtig moment.

Stap 3

Traditioneel moet de bruidegom, die de kamer van de bruid betreedt, haar een bruidsboeket geven. Als hij je in een trouwjurk ziet, zal hij niet nalaten complimenten te geven, waarna het tijd is voor je oprechte en tedere bekentenis. Bedenk zelf wat je tegen hem gaat zeggen, onthoud misschien de dag van de kennismaking of het huwelijksaanzoek.

Stap 4

Leg een symbolische eed af. Als je een standaard ceremonie hebt in het kadaster of het Wedding Palace, kan deze ontroerende traditie van westerse bruiloften worden overgedragen naar de ochtend voor de viering. Houd een korte toespraak als je de bruidegom ontmoet. Het maakt niet uit of het uit het hoofd wordt geleerd of gewoon van tevoren is bedacht en in je eigen woorden wordt gezegd. Daarna, samen of samen met familie en vrienden die aanwezig zullen zijn bij de bijeenkomst van de bruidegom, glaasjes champagne heffen. Een licht buffet kan geen kwaad - de helden van de gelegenheid en hun gasten vergeten het vaakst te ontbijten op deze belangrijke dag, maar het zal lang en veelbewogen moeten zijn.

Aanbevolen: