Hoe Versier Je Een Huis Op Vakantie?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Huis Op Vakantie?
Hoe Versier Je Een Huis Op Vakantie?

Video: Hoe Versier Je Een Huis Op Vakantie?

Video: Hoe Versier Je Een Huis Op Vakantie?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Er is nog maar heel weinig tijd over tot de twee meest langverwachte en magische feestdagen - Nieuwjaar en Kerstmis, maar nu zijn er veel themaspeelgoed en huisdecoraties in de winkelrekken verschenen. Natuurlijk verandert de traditie van het decoreren van je huis tijdens deze feestdagen al jaren niet, maar soms wil je echt iets van jezelf, origineels, toevoegen.

Hoe versier je een huis op vakantie?
Hoe versier je een huis op vakantie?

instructies:

Stap 1

Naast de gastvrouw van de vakantie - een versierde kerstboom, zullen kaarsen ook een feestelijke sfeer creëren. Het is niet nodig om uitsluitend decoratieve kaarsen te hebben; om het interieur te versieren, kunt u gewone witte kaarsen nemen en deze in een originele compositie samenstellen. Bereid bijvoorbeeld meerdere (drie tot vijf) dunne hoge kaarsen, kleine kerstboomballen en een uitgesneden metalen dienblad (glas kan worden gebruikt). Plaats elke kaars in een kleine kandelaar en schik deze vervolgens op een dienblad. Versier het dienblad met kerstballen. Zo'n compositie ziet er geweldig uit op een feestelijke tafel.

Stap 2

Als je een grote glazen of glazen vaas hebt, plaats er dan een paar kegels in, afgewisseld met glazen kerstversieringen. Als de vaas of het glas een wijde hals heeft, voeg dan een decoratieve kaars toe aan het speelgoed door deze in het vat te plaatsen.

Stap 3

Op elke vakantie in huis zijn verse bloemen nooit overbodig. Op nieuwjaarsvakantie kunnen ze worden vervangen door composities van gedroogde bloemen: korenbloemen, madeliefjes, goudsbloemen, asters. Verdun een boeket gedroogde bloemen met levende chrysanten - het ziet er gewoon geweldig uit.

Stap 4

Experimenteer niet alleen op je verjaardag, maar ook op elke andere feestdag met ballonnen, waarvan de keuze erg groot is. Tegenwoordig kun je voor elke vakantie ballen kopen en er originele slingers en boeketten van maken. Rek de vislijn horizontaal uit en hang er meerdere groepen (elk vier) kleurrijke ballen aan op een rij. Blaas hiervoor de ballonnen op en knoop de paardenstaarten om de twee ballonnen in een knoop en maak vervolgens een paar vast met een paar (bijvoorbeeld twee blauwe met twee groene). Er kunnen meerdere van dergelijke groepen zijn, afhankelijk van de lengte van je slinger.

Stap 5

Neem de glas-in-loodverf die verkrijgbaar is bij speciaalzaken voor kinderen. Bevestig in een gewone map een blad met de omtrek van het glas-in-loodraam dat u het mooist vindt. Trek de tekening eerst over op de film met zwarte contourverf en schilder deze na droging met gekleurde verf. De foto zal ongeveer een dag drogen. Om het glas-in-lood gemakkelijk van de folie te laten komen, moet het eerst een tijdje in de koelkast worden bewaard. Scheid nu het glas-in-lood van de vijl en plak het op het glas (deuren, ramen, meubels). Dergelijke glas-in-loodramen blijven goed en verslechteren niet.

Aanbevolen: