Hoe Versier Je Een Huis En Een Boom?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Huis En Een Boom?
Hoe Versier Je Een Huis En Een Boom?

Video: Hoe Versier Je Een Huis En Een Boom?

Video: Hoe Versier Je Een Huis En Een Boom?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

December staat al op de kalender, wat betekent dat er iets meer is, en de langverwachte vakantie zal komen - Nieuwjaar. De fantastische sfeer aan de vooravond van oudejaarsavond laat volwassenen zich verheugen als kinderen. De geur van mandarijnen in de lucht brengt onwillekeurig een glimlach teweeg, en je neemt graag een koffer met nieuwjaarsspeelgoed mee. Het is tijd om je voor te bereiden op de vakantie. Als je iets nieuws en interessants wilt, gebruik dan deze ideeën voor het versieren van je huis en kerstboom.

Hoe versier je een huis en een boom?
Hoe versier je een huis en een boom?

Het is nodig

  • - boom;
  • - Kerst versiering;
  • - slingers, klatergoud;
  • - sneeuwvlokken;
  • - kaarsen;
  • - materiaal voor het maken van kerstlaarzen;
  • - beeldjes.

instructies:

Stap 1

Bereid uw appartement of huis voor op decoratie door een algemene schoonmaak te doen. Haal dan de kerstboomversiering, slingers, kerstboom (kunstmatig) eruit en controleer of alles heel is, alles werkt. Als er iets ontbreekt en er is een mogelijkheid om nieuwe items te kopen, dan is het tijd om naar de winkel te gaan. Bedenk dat de winkels al half december als een zoemende bijenkorf zijn.

Stap 2

Begin met de kerstboom, de held van de gelegenheid. Echt of kunstmatig - het maakt niet uit, het belangrijkste is dat het pluizig en mooi is. Span eerst een slinger van lantaarns tussen de takken, steek de stekker in het stopcontact en controleer of het licht gelijkmatig wordt verdeeld. Leg nu stukjes witte watten op de randen en in het midden van de takken, zoals witte sneeuw. Omring de basis van de boom met klatergoud, watten en regen, plaats de kerstman en het sneeuwmeisje hier en verberg later de geschenken.

Stap 3

Kerst versiering. Het assortiment kerstballen zal de meest kieskeurige koper verrukken. Glas, plastic, transparant, gemaakt van glas als een discobal, onder de "sneeuw" gespoten - de keuze aan speelgoed is enorm. Hang echter niet alles aan de boom, anders krijg je een slechte smaak. Let op de harmonie van stijl en kleur. Klassiekers - gouden linten en scharlaken ballen, plus een draad van kleine kralen. Maar de ballen kunnen goud of blauw zijn, als de boom wit is. Speelgoed in de vorm van figuren van dieren, mannetjes of kegels met hutten van "egels" - laat uw kinderen ze vastmaken. En je zorgt ervoor dat alles er idealiter harmonieus uitziet.

Stap 4

Regen en klatergoud. Klatergoud is zowel monofoon als gekleurd, met elementen van sterren, bellen, harten. Delicaat eenkleurig opengewerkt klatergoud ziet er geweldig uit, zowel op kerstbomen als in interieurdecoratie. Door de dichte kern en pluizige halo ziet alles er erg verleidelijk uit. Gebruik voor deuropeningen en als hangende slinger Ancona klatergoud (zeer dicht en volumineus, gepresenteerd in drie kleuren). Versier de kerstboom met zilveren regen en plaats kleurrijke holografische versieringen op huisbloemen, bijvoorbeeld op hoge palmen.

Stap 5

Sneeuwvlokken. Geef deze opdracht aan de kinderen om de versieringen uit wit papier en folie te knippen. Je kunt kant-en-klare sneeuwvlokken kopen - bevestig ze op een bril. Bovendien kunnen sneeuwvlokken aan kroonluchters worden opgehangen en aan slingers worden bevestigd. Als je bijvoorbeeld klatergoud rond de omtrek van de kamer hebt gespannen, gooi er dan een draad of vislijn over en knoop je handwerkjes vast.

Stap 6

Er is een mooie gewoonte - om nieuwjaarsgeschenken in kerstlaarzen (sokken) bij de open haard te doen. Je kunt dit idee nemen en soortgelijke sieraden met je eigen handen naaien. Je hebt rode stof, decoratieve ornamenten, appliqué-patches, linten, een naaimachine en een paar uur vrije tijd nodig. Er is misschien geen open haard in een gewoon appartement, maar een gewone waslijn zal je helpen. Bind de uiteinden ergens aan om het strak te maken. Haak de afgewerkte vakantielaarzen met wasknijpers aan het touw. Dit idee zal zowel kinderen als volwassenen aanspreken.

Stap 7

Kaarsen en nieuwjaarsbeeldjes. De vakantie kan niet zonder kaarsen. Er zijn sneeuwmannen, en dieren, en gels met kralen in kopjes en taps toelopende glimmertjes. Een dergelijke decoratie zal niet alleen als decor dienen voor kamers, maar ook voor een feestelijke tafel. Vergeet niet om beeldjes met een winterthema te kopen, ze op de planken, op de tv, op het computerbureau te rangschikken, laat een prachtig en vriendelijk sprookje tot leven komen in elke hoek van het huis.

Aanbevolen: