Hoe Verloopt Het Egyptisch Toerisme- En Handelsfestival?

Hoe Verloopt Het Egyptisch Toerisme- En Handelsfestival?
Hoe Verloopt Het Egyptisch Toerisme- En Handelsfestival?

Video: Hoe Verloopt Het Egyptisch Toerisme- En Handelsfestival?

Video: Hoe Verloopt Het Egyptisch Toerisme- En Handelsfestival?
Video: Egypte, de piramiden 2024, April
Anonim

Nogmaals, van 20 juli tot 20 augustus organiseert Egypte het jaarlijkse, al traditionele Festival van Toerisme en Handel. Het wordt gehouden in de beroemde toeristische steden van het land - Gizeh, Alexandrië, Hurghada, Caïro, evenals het aangrenzende gebied.

Hoe verloopt het Egyptisch Toerisme- en Handelsfestival?
Hoe verloopt het Egyptisch Toerisme- en Handelsfestival?

Deze feestdag werd voor het eerst gehouden in 1997. Het trekt veel toeristen uit verschillende landen naar Egypte, waarvoor jaarlijks een gevarieerd en spannend programma en sportieve en culturele evenementen worden voorbereid. Daarnaast bieden de organisatoren festivalbezoekers de mogelijkheid deel te nemen aan allerlei loterijen en prijsvragen. Hun winnaars ontvangen verschillende prijzen, variërend van eenvoudige souvenirs tot vrij dure geschenken, zoals huishoudelijke apparaten, sieraden, appartementen, auto's. De internationale luchthaven van Caïro en de hoofdstraten zijn tegenwoordig verrassend met hun schoonheid, ze zijn versierd met duizenden kleurrijke slingers.

Alle winkels en beurzen bereiden zich van tevoren voor om gasten van over de hele wereld te verwelkomen. Op de dagen van het festival verbazen lokaal geproduceerde goederen klanten met hun enorme assortiment en lage prijzen, ze worden met 20-50 procent verlaagd. Bovendien zijn deze aankopen niet onderworpen aan omzetbelasting. Het verschil in prijs moet op de luchthaven worden betaald bij vertrek uit Egypte, maar er moeten wel bonnen worden getoond. Het is vermeldenswaard dat om een groter aantal festivaldeelnemers aan te trekken, gasten indrukwekkende kortingen krijgen op vliegtickets, het bezoeken van restaurants en cafés en op hotelkamers.

De afdelingen van de toeristenpolitie, de ministeries van gezondheid en toerisme, douane en belastingdiensten zijn verantwoordelijk voor het comfort en de veiligheid van de lokale bewoners en gasten van het land. Ook kan iedereen, om welke reden dan ook, 24 uur per dag terecht bij de informatie- en consultatiecentra die deze maand bezoekers ontvangen. Er werken Egyptische jongeren en meisjes die vloeiend vreemde talen spreken. Dit alles wordt gedaan voor een comfortabeler verblijf op het festival.

Aanbevolen: