Patagonië - De Subtiliteiten Van Toerisme

Inhoudsopgave:

Patagonië - De Subtiliteiten Van Toerisme
Patagonië - De Subtiliteiten Van Toerisme

Video: Patagonië - De Subtiliteiten Van Toerisme

Video: Patagonië - De Subtiliteiten Van Toerisme
Video: Patagonië; Einde van de Wereld 2024, April
Anonim

Als je weg wilt van saaie all-inclusive hotels en de gebruikelijke beschaving, ga dan naar Patagonië. Daar zie je fjorden, meren, gletsjers, bossen, bergen, adembenemend in hun schoonheid, en je kunt genieten van de ware schoonheid van de natuur.

Patagonië - de subtiliteiten van toerisme
Patagonië - de subtiliteiten van toerisme

De subtiliteiten van toerisme: hoe kom je in Patagonië

Patagonië behoort tot twee staten tegelijk - Chili en Argentinië. Het eerste land nam Los Lagos, Magallanes, Aisen en het tweede - Santa Cruz, Chubut, Rio Negro. Je kunt naar elk gebied gaan dat je wilt, en het is het beste om een auto te huren en verschillende steden tegelijk te bezoeken om meer attracties te zien en beter uit te rusten.

U moet echter eerst naar Patagonië. Het is moeilijker om dit te doen dan het op het eerste gezicht lijkt, aangezien het transport er voornamelijk vanuit Argentinië is, terwijl er in andere landen niet eens luchtvluchten zijn naar de steden Patagonië. De beste optie is om eerst naar Buenos Aires te rijden. Van daaruit kun je vliegen naar verschillende grote steden in Patagonië, waaronder Bariloche, Trelev, Calafate en Neugen. Als je geen haast hebt, kun je ook een busroute kiezen: het duurt langer om te reizen, maar je ziet de schoonheid van de natuur vanuit het raam. Houd er ook rekening mee dat Chileense luchtvaartmaatschappijen van de ene stad in Patagonië naar de andere kunnen reizen.

Wat te zien in Patagonië

Als je naar het strand wilt, hoef je niet naar Turkije of Egypte. Patagonië heeft prachtige stranden - daar kun je niet alleen prachtige schelpen zien, maar ook pinguïns en zelfs zeeleeuwen. Het strand van La Viscera maakt meestal een bijzonder levendige indruk op toeristen. Daar kun je prachtige dieren zien en heerlijk uitrusten. Zeeleeuwen en pinguïns kunnen zelfs gevoerd worden als je voorzichtig genoeg bent. Het is natuurlijk beter om dit onder begeleiding van een professional te doen.

Een van de belangrijkste subtiliteiten van het toerisme is natuurlijk de keuze wat u als souvenir van uw vakantie wilt kopen. Patagonia verkoopt geweldige lederwaren, waaronder kleding, schoenen en accessoires. Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan de originele sieraden in etnische stijl. Zorg er ten slotte voor dat je wollen artikelen koopt - Patagonië is er al vele jaren beroemd om.

In Patagonië zitten toeristen niet in hotels, elk van hen kiest een vakantie om te proeven - rustiger of interessanter. Als je de voorkeur geeft aan de tweede optie, maak dan zeker een treinreis naar de Pipo-rivier en Macarena-watervallen. Tijdens deze reis kun je onder begeleiding van een gids het park Tierra del Fuego bezoeken en zelfs kennis maken met de Yamanas-indianen. Zo'n geweldig avontuur zal je veel zeer aangename indrukken en herinneringen geven.

Aanbevolen: