Hoe Kinderdag Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Kinderdag Te Vieren
Hoe Kinderdag Te Vieren

Video: Hoe Kinderdag Te Vieren

Video: Hoe Kinderdag Te Vieren
Video: Een dag op de kinderdagopvang (KDV) bij Kinderopvang Het Steigertje 2024, Mei
Anonim

Vakanties zijn er nooit te veel, dat vindt elk kind. Geschenken, snoep, entertainment - u wilt alles en meer. Verjaardag en Nieuwjaar worden één keer per jaar gevierd, en waarom zou u niet een leuke vakantie regelen en de baby gewoon een plezier doen. Kinderdag kan worden georganiseerd op elke geschikte vrije dag of op een tijdstip dat samenvalt met Kinderdag. Laat de baby je liefde en zorg tegelijkertijd voelen, en je hebt een geweldige tijd. Volg deze tips om je evenement leuk en anders te maken.

Hoe kinderdag te vieren
Hoe kinderdag te vieren

Noodzakelijk

  • - lekkernijen;
  • - kaartjes voor de hippodroom;
  • - vlieger, badminton, ballen, springtouwen;
  • - make-up en kostuum van een goochelaar, rekwisieten;
  • - kleine cadeautjes voor wedstrijden;
  • - een collectie films voor kinderen of gezinnen;
  • - een cadeau voor een kind.

instructies:

Stap 1

Verzamel 's avonds het hele gezin aan een ronde tafel en start de onderhandelingen. Laat het kind tijdens het spelen naar de tekenfilm kijken, spelen met de buren. Het belangrijkste is dat hij het niet hoort. Neem een notitieboekje en pen en maak een plan voor het feest. Bepaal een budget: hoeveel geld u in de organisatie kunt investeren. Verdeel verantwoordelijkheden, luister naar elkaars ideeën. Voor een heerlijke kinderdag begin je vroeg met de voorbereidingen. Bespreek elke avond wat er al is gedaan en wat er nog moet gebeuren.

Stap 2

Begin uw vakantieochtend met een leuke run voor het hele gezin. Ten eerste is dit een goede gewoonte, en ten tweede kan uw kind, nou ja, zo'n start van de dag niet verwachten. Loop een tijdrit met het hele gezin in trainingspakken. De winnaar (het is al duidelijk dat dit jouw ondeugende persoon is) ontvangt een prijs. En de prijs is een reis met papa en zussen-broers naar de hippodroom.

Stap 3

Terwijl de kinderen genieten van de communicatie met de paarden, maken moeder en grootmoeder een feestelijke tafel klaar. Maak een uitzondering, laat het niet alleen een kinderdag zijn, maar ook een lieve dag. Maak gelei met fruit, ijs met room, bak cake en wafels met gekookte gecondenseerde melk; zet fruit in vazen en manden. Als uw kind geïnteresseerd is in meer dan alleen snoep, sla dan salades, groenten en sandwiches in.

Hoe kinderdag te vieren
Hoe kinderdag te vieren

Stap 4

Laat je overvaller je vrienden uitnodigen, want dit is een kinderfeestje. Terwijl de jongens lekkernijen verslinden, kun je ze vermaken met wedstrijden en trucs. Vertrouw deze taak toe aan uw oudste zoon of dochter, vergeet make-up en kostuums niet. Gebruik zeepbellen en ballonnen als prijzen.

Stap 5

Nu kun je naar buiten rennen en de slang vliegen. Nodig de kinderen uit om "Kozakken-rovers" te spelen: kinderen tegen hun ouders. Als je het hardlopen beu bent, kan badminton of Fisherman and Fish je helpen. Voel je in ieder geval een beetje kind, geef je kind een reden om trots te zijn op zulke dappere ouders.

Stap 6

Houd aan het eind van de dag een theeshow met uw gezin. Kies een goede film of tekenfilm: Beethoven, Two: Me and My Shadow, Harry Potter, Beauty and the Beast, Assepoester. Feliciteer het kind na het kijken met Kinderdag, vertel hem over je wensen en presenteer een cadeau van het hele gezin. Bedank je baby dat hij je de kans heeft gegeven om je eigen jeugd te herinneren en een geweldig weekend te hebben. Je kind zal er fantastisch blij mee zijn.

Aanbevolen: