Welke Geschenken Kun Je Met Je Eigen Handen Maken?

Inhoudsopgave:

Welke Geschenken Kun Je Met Je Eigen Handen Maken?
Welke Geschenken Kun Je Met Je Eigen Handen Maken?

Video: Welke Geschenken Kun Je Met Je Eigen Handen Maken?

Video: Welke Geschenken Kun Je Met Je Eigen Handen Maken?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig winnen handgemaakte cadeaus steeds meer aan populariteit. Zo'n cadeau heeft veel voordelen ten opzichte van winkelsouvenirs. Ze zijn exclusief, individueel en gemaakt met een ziel. Wat je precies met je eigen handen als geschenk moet maken, hangt af van de reden waarvoor het wordt voorbereid.

Welke geschenken kun je met je eigen handen maken?
Welke geschenken kun je met je eigen handen maken?

instructies:

Stap 1

Voor bijvoorbeeld de geboorte van een kind is een album waarin de ouders van de baby foto's plaatsen en belangrijke gebeurtenissen uit het leven van de baby vastleggen een uitstekend cadeau. Voor het album kun je een speciale doos maken met kleine doosjes "Mother's Treasures", waar de moeder een label van het ziekenhuis, een wasknijper van de navel, slofjes, krassen, een shirt of een slip die ze op de baby droeg kan bewaren in de eerste levensdagen.

Stap 2

Maak voor collega's op het werk, vóór 8 maart of met nieuwjaarsvakantie, een "theehuis". Dit is een doos ingericht in de vorm van een huis met een gleuf voor theezakjes. Doe 10-15 zakjes goede thee erin. Je kunt een zak voor een reep chocola of een andere zoetheid aan het "huis" lijmen.

Stap 3

Als je een groot team hebt, kun je je beperken tot een zelfgemaakte ansichtkaart. Plaats de zakjes binnen op de spreads met felicitaties. De ene is voor een reep chocolade, de andere is voor 3-4 theezakjes.

Stap 4

Poppoppen worden een origineel souvenir voor collega's of vrienden. Dit is een klein grappig speeltje gemaakt met behulp van de textiel- en kousentechniek. Er wordt aangenomen dat zo'n pop de eigenaar geluk brengt. Het is moeilijk te zeggen of dit echt zo is, maar ze zal je zeker een goed humeur bezorgen. Leren werken in de textiel- en kousentechniek is niet moeilijk.

Stap 5

Voor een jubileum of een belangrijke gebeurtenis kun je een barpop maken met dezelfde textiel- en kousentechniek. Met andere woorden, dit is een koffer waarin bijvoorbeeld een fles cognac of wijn wordt geplaatst. Alcohol als een geschenk presenteren is triviaal en saai. Maar de huidige "verborgen" in de originele verpakking zal zowel de held van de dag als zijn gasten verrukken. Weerspiegel de held van de dag in de zaak, of laat het gewoon een beetje op hem lijken.

Stap 6

Voor een geliefde man, vader of grootvader voor de vakantie, is een sjaal, trui of warme sokken, gebreid met hun eigen handen, geschikt. Zo'n geschenk is waarschijnlijk niet overbodig in de kledingkast. Gemaakt van zacht garen, aangenaam om aan te raken, het zal niet alleen je en je liefde voor een persoon verrukken en herinneren, maar hem ook verwarmen in het koude seizoen.

Stap 7

Als cadeau voor een housewarming of oudejaarsavond, een vormsnoei - een decoratieve boom voor interieurdecoratie is een uitstekende oplossing. Het wordt ook wel de "boom van geluk" genoemd. Waar je het van moet maken, hangt af van je verbeeldingskracht. Koffiebonen, snoepjes, satijnen lintbloemen, golfpapier, munten en biljetten, enz. kunnen worden gebruikt. Er wordt aangenomen dat de "boom van geluk" geluk en financieel welzijn in huis brengt.

Stap 8

Zeer interessante vormsnoei wordt verkregen in de vorm van morsbekers. Om zo'n souvenir te maken, wordt een paar thee gedronken. Met behulp van dik draad wordt het kopje over het schoteltje bevestigd, en vervolgens gemaskeerd met kunstbloemen, koffiebonen, fruit zodat het lijkt alsof het kopje boven het schoteltje zweeft. Er is nauwelijks een persoon die onverschillig blijft voor zo'n geschenk.

Stap 9

Er zijn mensen die sceptisch staan tegenover handgemaakte cadeaus, omdat ze denken dat het een goedkope snuisterij is. Houd er echter rekening mee dat een winkelsouvenir erg duur kan zijn, maar een hoogwaardig cadeau dat met uw eigen handen is gemaakt, is van onschatbare waarde. Het is immers uniek en bevat een stukje ziel van de schenker.

Aanbevolen: