Hoe Vragen Te Stellen Aan De Bruidegom Over Het Losgeld?

Inhoudsopgave:

Hoe Vragen Te Stellen Aan De Bruidegom Over Het Losgeld?
Hoe Vragen Te Stellen Aan De Bruidegom Over Het Losgeld?

Video: Hoe Vragen Te Stellen Aan De Bruidegom Over Het Losgeld?

Video: Hoe Vragen Te Stellen Aan De Bruidegom Over Het Losgeld?
Video: Bruid en bruidegom 2024, April
Anonim

De trouwdag is aangebroken. De auto's werden gewassen en versierd, er werd een restaurant besteld, vrienden, het bruidspaar in vol ornaat verzameld. Je kunt naar het kadaster gaan, maar daarvoor moet de toekomstige echtgenoot de laatste, beslissende test doorlopen - het losgeld van de bruid. Hoe kunnen vriendinnen deze moeilijke test voorbereiden?

Hoe vragen te stellen aan de bruidegom over het losgeld?
Hoe vragen te stellen aan de bruidegom over het losgeld?

Het is nodig

  • - Whatman-papier;
  • - gekleurde markeringen;
  • - plakband;
  • - Ballonnen;
  • - draden;
  • - 3 sleutels;
  • - foto's;
  • - gekleurd papier;
  • - schaar;
  • - dienblad;
  • - pakket.

instructies:

Stap 1

Als je begint met het voorbereiden van het losgeldscenario, ontdek dan het karakter van de bruidegom. Iemand kan vrolijk en zorgeloos op het bekken dansen, op de gitaar zingen en bij de hele ingang schreeuwen over liefde voor de bruid, terwijl voor iemand zulke taken misschien te extreem lijken. Het is triest als het losgeld wordt overschaduwd door een gevoel van onhandigheid en de weigering van de bruidegom om taken uit te voeren. Neem contact op met de aanstaande vrouw over de losgeldkwesties.

Stap 2

Bedenk snelle vragen, probeer ze humoristisch te houden. U kunt bijvoorbeeld vragen naar de locatie van een moedervlek op het gezicht van de bruid, wat dat in feite niet is. Stel niet te simpele of te ingewikkelde vragen. Onthoud dat de bruidegom niet alleen zal komen, dus probeer de hele suite van de pasgetrouwde in je scenario op te nemen. Herinner je vrienden eraan om de bruidegom te helpen met de uitdagingen.

Stap 3

Als de toekomstige echtgenoot weet hoe hij een muziekinstrument moet bespelen, gebruik dan deze vaardigheid c. Stel bijvoorbeeld voor om de pasgetrouwde een serenade te geven. Bereid het gereedschap van tevoren voor. Zorg ook tijdig voor de muziek voor de danswedstrijd in het uitkoopscenario. Vraag bijvoorbeeld de bruidegom en zijn vrienden om de kleine eendjes te dansen.

Stap 4

Bied aan om erachter te komen hoe goed de bruidegom zijn toekomstige vrouw kent. Maak hiervoor een poster met cijfers die betekenisvol zijn voor de bruid. Dit kunnen geboortedata zijn, kennissen, nummers die de maat van kleding aangeven, schoenen, ringen, huisnummers, appartementsnummers, vervoer, etc. Ontwerp een poster, zoals een bloem met een nummer op elk bloemblad.

Stap 5

Gebruik de trap bij de ingang, waarlangs de toekomstige echtgenoot naar het appartement zal klimmen. Knip harten uit papier, plak ze op de treden van de trap en nodig de bruidegom uit, stappend op de harten, om de bruid liefdevol te roepen. Als een optie - noem verschillende verkleinwoorden van haar naam. Het is niet zo eenvoudig om zoveel namen voor je geliefde te bedenken. Of vraag de pasgetrouwde om u te vertellen hoe hij zijn toekomstige vrouw zal helpen met huishoudelijke taken. Elke stap is één ding. Je kunt ook voorstellen om de redenen te noemen waarom de toekomstige echtgenoot gaat trouwen, door op elke stap te stappen.

Stap 6

Versla de ingang van het appartement van de bruid. Verberg de sleutel van het appartement in de ballonnen - laat de bruidegom raden in welke ballon de benodigde sleutel is verborgen. Als hij zich vergist, moet hij een boete betalen, waarvan het bedrag vooraf met een marker op de ballen moet worden geschreven. Je kunt de sleutel ook verbergen in een van de drie glazen ondoorzichtige dranken, zoals sap van verschillende kleuren. Vraag vrienden van het kersverse bruidspaar om hulp met een drankje om te kijken of de sleutel er is. Of nodig je aanstaande man uit om met zijn hak aan te bellen. Natuurlijk zullen vrienden helpen bij deze taak.

Stap 7

Plak in het appartement meerdere kinderfoto's aan de muur, waarvan er één de bruid laat zien. Vraag de bruidegom welke. Vraag in geval van een vergissing uw toekomstige echtgenoot om de boete te betalen en probeer het opnieuw. Als boete kun je niet alleen geld, maar ook snoep gebruiken voor de bruidsmeisjes. Of vraag om een eventuele strafopdracht uit te voeren.

Stap 8

Als je een goed geheugen hebt, stel dan vragen in versvorm. Ze zijn gemakkelijk zelf te vinden of samen te stellen, en zo'n losgeld ziet er veel feestelijker en interessanter uit. Grap, lach, strijk onhandigheid glad. Vergeet niet dat de bruidegom zich zorgen maakt en neerbuigend is. Eis absoluut geen antwoord op de vraag, het is beter om een straftaak te benoemen of deze te laten renderen.

Aanbevolen: