Hoe Een Bruid Aan De Bruidegom Te Verlossen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruid Aan De Bruidegom Te Verlossen?
Hoe Een Bruid Aan De Bruidegom Te Verlossen?

Video: Hoe Een Bruid Aan De Bruidegom Te Verlossen?

Video: Hoe Een Bruid Aan De Bruidegom Te Verlossen?
Video: Videograaf Assem Producties - Same Day Edit - Huwelijk Marijn u0026 Bianca 2024, Mei
Anonim

Het losgeld van de bruid wordt beschouwd als een traditioneel Russisch gebruik. Eerder werd de bruidegom bij de ingang van het dorp ontmoet en regelde verschillende tests voor hem om zijn kracht, intelligentie en vindingrijkheid te demonstreren. In de loop der jaren is het losgeld een beetje veranderd, maar de essentie is hetzelfde gebleven: iedereen opvrolijken en de aanwezigen ervan overtuigen dat de bruid een waardige bruidegom heeft gekozen.

Hoe een bruid aan de bruidegom te verlossen?
Hoe een bruid aan de bruidegom te verlossen?

Noodzakelijk

  • - snoepjes;
  • -champagne;
  • - geld.

instructies:

Stap 1

Kom naar het losgeld met je getuige en vrienden. De bruidegom hoeft niet alleen door alle beproevingen van familieleden en bruidsmeisjes te gaan. Noch de een noch de ander zal tegen de hulp en tips van uw "entourage" zijn. Integendeel, in sommige competities, die al traditioneel zijn geworden voor verzilvering, is de deelname van twee of meer mensen vereist.

Stap 2

Bereid je van tevoren voor op het feit dat alle verlegenheid en twijfel aan jezelf naar de achtergrond moeten worden verbannen. Bij losgeld zijn het niet zozeer correcte en snelle antwoorden die belangrijk zijn als wel het vermogen om gasten aan het lachen te maken en door moeilijke situaties te navigeren.

Stap 3

Bereid snoep, champagneflessen en geld voor. Hoewel het belangrijkste doel van de terugkoop is om u op te vrolijken en een feestelijke sfeer te creëren, kunt u niet zonder financiële kosten. Meestal gaat al het geld dat u geeft uiteindelijk terug naar u of de ouders van de bruid.

Stap 4

Verander grote rekeningen in kleinere. De ideale optie zou zijn om biljetten van verschillende coupures en verschillende landen in uw portemonnee te hebben. Voordat het losgeld begint, is het mogelijk om te zeggen dat je over de hele wereld hebt gereisd op zoek naar zo'n geweldige bruid en nu heb je haar eindelijk gevonden, en je betaalt niet alleen lokaal, maar ook in het buitenland met geld.

Stap 5

Alle tests die de bruidegom moet doorstaan, kunnen in drie groepen worden verdeeld: kennis van de bruid, vindingrijkheid, kracht. Ontdek daarom van tevoren, als bij toeval, van je geliefde van welke kleur ze het meest houdt, van welke bloemen ze de voorkeur heeft, wat de naam van haar moeder is. Als je twijfelt aan je geheugen, kijk dan je geliefde in de ogen voor de viering en vermeld de datum van haar geboorte. Deze vragen komen veel voor bij buyouts. Het is ook de moeite waard om alle datums te onthouden die verband houden met uw relatie.

Stap 6

Probeer bij snelle verstandswedstrijden de eenvoudigste oplossing te vinden. De taak is bijvoorbeeld wijdverbreid wanneer je water moet drinken uit een blikje van drie liter, met onderaan de sleutel tot het appartement van de bruid. In plaats van al het water op te drinken, kun je het voorzichtig uitgieten en de sleutel voor jezelf nemen.

Aanbevolen: