Vragen Aan De Bruidegom Schrijven?

Inhoudsopgave:

Vragen Aan De Bruidegom Schrijven?
Vragen Aan De Bruidegom Schrijven?

Video: Vragen Aan De Bruidegom Schrijven?

Video: Vragen Aan De Bruidegom Schrijven?
Video: Schrijven met W-vragen 2024, Mei
Anonim

Losgeld wordt traditioneel op bruiloften gedaan door de bruidsmeisjes. Een van de onmisbare componenten is vragen aan de bruidegom. Meestal worden ze geassocieerd met de voorkeuren, smaken en verlangens van de bruid.

Vragen aan de bruidegom schrijven?
Vragen aan de bruidegom schrijven?

Noodzakelijk

  • - markeringen;
  • - kaarten;
  • - papier/karton.

instructies:

Stap 1

Praat met de bruid. Als je de bruidegom niet goed genoeg kent, zal het veel moeilijker zijn om vragen te formuleren. Praat met je vriendin over welke vragen misschien gênant zijn voor haar toekomstige echtgenoot, en welke je beter helemaal niet kunt stellen.

Stap 2

Onthoud dat het niet uw taak zou moeten zijn om een vraag te stellen die de bruidegom niet kan beantwoorden. De vraag moet zodanig zijn dat de bruidegom het antwoord weet. Je kunt nadenken over komische vragen. Het gaat niet zozeer om de juistheid van het antwoord als wel om de originaliteit ervan.

Stap 3

Bedenk vragen over de bruid. Meestal omvatten deze de grootte van de geliefde. Bijvoorbeeld beenmaat, ringen, taille, etc. Bovendien kan de vorm van de vragen verschillen. U kunt dus vragen op kaarten schrijven en ze ofwel voorlezen of aan de bruidegom geven. U kunt antwoordopties toevoegen, wat de taak voor de bruidegom aanzienlijk zal vergemakkelijken. Maak de taak ingewikkelder en schrijf kant-en-klare antwoorden, in dit geval getallen, en de bruidegom moet zelf raden wat deze getallen betekenen.

Stap 4

Besteed aandacht aan de vragen die de relatie van de pasgetrouwden benadrukken. U kunt de bruidegom bijvoorbeeld vragen om de datum en plaats van de eerste date, de dag van kennismaking, de plaats van de eerste ontmoeting met de bruid, enz. Deze vragen kun je het beste stellen met 3 mogelijke antwoorden. Een van hen zou waar moeten zijn, de tweede zou vergelijkbaar moeten zijn met waar, maar niet waar, en de derde zou grappig, grappig en misschien zelfs absurd moeten zijn.

Stap 5

Stel een paar vragen over de toekomstige schoonmoeder van de bruidegom. Deze afbeelding is zo symbolisch dat bijna geen losgeld compleet is zonder. Vraag de bruidegom naar de volledige naam van de moeder van de bruid, haar geboortedatum en haar oogkleur, vooral als deze dezelfde is als die van de uitverkorene van de bruidegom.

Stap 6

Vraag de bruidegom wat de favoriete kleur van de bruid is, welk drankje ze het liefste drinkt, welk gerecht ze het vaakst kookt, welke auto ze het leukst vindt, enz. Voor elk verkeerd antwoord moet de bruidegom betalen en de bruidsmeisjes vermaken die het losgeld betalen. Na het juiste antwoord te hebben gegeven, zet de bruidegom nog een stap in de richting van zijn lot.

Aanbevolen: