Hoe Bedenk Je Vragen Voor De Bruidegom Over Het Losgeld?

Inhoudsopgave:

Hoe Bedenk Je Vragen Voor De Bruidegom Over Het Losgeld?
Hoe Bedenk Je Vragen Voor De Bruidegom Over Het Losgeld?

Video: Hoe Bedenk Je Vragen Voor De Bruidegom Over Het Losgeld?

Video: Hoe Bedenk Je Vragen Voor De Bruidegom Over Het Losgeld?
Video: Het Pochet - Waar moet je op letten bij het dragen van een pochet? 2024, April
Anonim

Losgeld voor de bruid is een van de meest spectaculaire en leuke elementen van een huwelijksscript. De ontstaansgeschiedenis van deze traditie is geworteld in het verre verleden. De betekenis ervan is niet alleen om de gasten te amuseren, maar om te bewijzen dat de bruidegom de bruid waardig is, dat hij ter wille van haar klaar is om alle moeilijkheden te overwinnen, het losgeld te betalen, zijn kracht, intelligentie en vindingrijkheid te tonen. De bruid wordt pas aan de bruidegom gegeven als hij de raadsels van de vriendinnen heeft geraden of de aanwezigen snoep, munten en champagne heeft gegeven. Wat het losgeld zal zijn, hangt af van de verbeeldingskracht van de getuige en de bruid.

Hoe bedenk je vragen voor de bruidegom over het losgeld?
Hoe bedenk je vragen voor de bruidegom over het losgeld?

instructies:

Stap 1

Bedenk eerst hoe u het losgeld wilt verdienen. Het is helemaal niet nodig om het standaardscript te gebruiken dat bij veel bruiloften wordt gebruikt om het uit te voeren. Verzin het zelf met de hulp van je vriendinnen en getuige. Doe iets ongewoons dat uw aanstaande man en alle gasten zich nog jaren zullen herinneren.

Stap 2

Begin met het voorbereiden van je losgeld door wedstrijden te kiezen, kleine taken uit te voeren en rijmpjes te bedenken over de bruid en bruidegom. Bedenk dat het losgeld niet gaat over het beroven van de getuige en de bruidegom, maar over het opvoeren van een theatervoorstelling. Daarom is het bij het opstellen van een script noodzakelijk om veel aandacht te besteden aan liedjes, dansen, scènes, kostuums en veel feestelijke decoraties.

Stap 3

Bereken zorgvuldig de geschatte tijd die de bruidegom nodig heeft om elke test te halen, en, voor het geval, beslis welke van de wedstrijden u kunt doneren als u de toegewezen tijd niet haalt.

Stap 4

Denk bij het kiezen van een optocht aan de bruidegom. Ze moeten er allemaal rekening mee houden of uw verloofde deze of gene taak zal kunnen voltooien, anders kunt u het hele plechtige moment verpesten en de jonge bruidegom zal zowel moreel als fysiek moe bij het kadaster aankomen.

Stap 5

Stel je voor hoe je geliefde man zich zal voelen en eruit zal zien als hij ze doet. Neem geen complexe wedstrijden met water, meel of andere bulkproducten op in uw scenario, omdat de bruidegom vies kan worden en vuil kan blijven.

Stap 6

Bespreek van tevoren alle wedstrijden met je geliefde, zodat hij in de toekomst alle tests waardig kan doorstaan. Help hem om alles voor te bereiden wat nodig is voor het losgeld, schrijf hem een lijst met dingen die nodig zijn om de tests te doorstaan. Met hun hulp kan de bruidegom betalen voor een verkeerd voltooide taak.

Stap 7

Neem in de losprijs vragen op die de jonge man niet lang aan het denken zullen zetten en hij kan ze gemakkelijk het juiste antwoord geven.

Aanbevolen: