Wanneer Begin Je Met Het Schrijven Van Een Brief Aan De Kerstman?

Inhoudsopgave:

Wanneer Begin Je Met Het Schrijven Van Een Brief Aan De Kerstman?
Wanneer Begin Je Met Het Schrijven Van Een Brief Aan De Kerstman?

Video: Wanneer Begin Je Met Het Schrijven Van Een Brief Aan De Kerstman?

Video: Wanneer Begin Je Met Het Schrijven Van Een Brief Aan De Kerstman?
Video: Een brief schrijven - Video stappenplan - Hetleerkanaal 2024, April
Anonim

Wanneer u moet beginnen met het schrijven van een brief aan de kerstman, hangt af van de manier waarop het bericht is verzonden. E-mails bereiken de geadresseerde immers binnen enkele seconden, terwijl berichten die per post worden verzonden gemiddeld een week duren. En als je voor het nieuwe jaar een antwoord van een vriendelijke tovenaar wilt ontvangen, moet je van tevoren een brief schrijven en verzenden, zodat opa de tijd heeft om het te lezen en te beantwoorden.

Wanneer begin je met het schrijven van een brief aan de kerstman?
Wanneer begin je met het schrijven van een brief aan de kerstman?

Elk jaar zijn er steeds minder mensen die brieven met de hand schrijven. En het is niet verwonderlijk, want het is veel gemakkelijker om contact op te nemen met de geadresseerde door berichten per telefoon of e-mail te verzenden, en bovendien worden dergelijke berichten binnen enkele seconden afgeleverd. Plus ze zijn ook dat dergelijke brieven niet verloren gaan en altijd de juiste persoon bereiken. Bij berichten op papier is de situatie anders: brieven doen er lang over om de geadresseerde te bereiken, ze gaan vaak verloren en wanneer de post wordt geladen, vallen ze vaak later dan nodig in handen van de ontvanger. Om deze redenen gebruiken mensen de gewone post alleen in gevallen waarin het onmogelijk is om een brief elektronisch te verzenden, of als het nodig is om een speciaal bericht te sturen, bijvoorbeeld een zelfgemaakte ansichtkaart.

Wanneer schrijf je een brief aan de kerstman zodat het antwoord voor het nieuwe jaar komt?

Momenteel kunt u een brief naar de kerstman sturen per e-mail, bijvoorbeeld door de tekst van het bericht in te voeren op een van de pagina's van de officiële website van de grootvader genaamd "Het huis van de kerstman", of per gewone land- gebaseerd papier. Dus uit de gekozen verzendmethode, moet u de periode kiezen om het bericht te schrijven. E-mails bereiken de geadresseerde binnen enkele seconden, en als u hoopt een antwoord van de kerstman ook in elektronische vorm te ontvangen, dan kunt u vanaf 18 november een bericht schrijven (om opa te feliciteren met zijn verjaardag) en tot 31 december.

Als u van plan bent een brief te sturen naar een vriendelijke tovenaar op papier met behulp van de postdienst "Russische Post", dan moet u in dit geval een bericht sturen tussen begin november en tot half december. Alleen in dit geval zal de Kerstman uw zending in ontvangst nemen en deze voor Nieuwjaar kunnen beantwoorden. Feit is dat de gemiddelde bezorgtijd voor brieven zeven dagen is, maar als je er rekening mee houdt dat de post voor de vakantie extreem druk is, kan de bezorgtijd oplopen. Bovendien is het de moeite waard om rekening te houden met de factor dat grootvader vóór het nieuwe jaar veel brieven en ansichtkaarten ontvangt, en het kost tijd om ze te lezen en te beantwoorden.

Aanbevolen: