Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Met Voorbeelden?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Met Voorbeelden?
Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Met Voorbeelden?

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Met Voorbeelden?

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Met Voorbeelden?
Video: Brieven aan de Kerstman 2024, April
Anonim

De naderende nieuwjaarsvakantie dwingt veel ouders om cadeaus voor hun kinderen te verzorgen. Een van de meest indrukwekkende ervaringen uit de kindertijd is wanneer een kind zijn eigen brief naar de kerstman stuurt.

Hoe schrijf je een brief aan de Kerstman met voorbeelden?
Hoe schrijf je een brief aan de Kerstman met voorbeelden?

Hoe de tekst van de brief correct samen te stellen en wat de belangrijkste feiten zijn om erin aan te geven?

Aan het begin van de brief aan de kerstman moet je hem begroeten en hem bedanken voor het goede werk en de eerder ontvangen geschenken. Dan moet je jezelf voorstellen en enkele interessante feiten over het kind schrijven: enkele prestaties, hobby's, verdiensten, interesses, enzovoort. En geef op basis van deze gegevens alvast aan welk cadeau hij van Sinterklaas zou willen krijgen. U kunt schrijven waarom dit specifieke geschenk, en geen ander.

Ouders moeten een brief schrijven met hun kind, zelfs op de kleinste leeftijd. Nadat hij het heeft verzonden, wacht hij op een reactie en een geschenk. Maar de tutu zal hard moeten werken en voldoen aan het verzoek dat aan de kerstman is geschreven. Om ervoor te zorgen dat uw kind niet om onrealistische verlangens vraagt, is het noodzakelijk om hem van tevoren hierop voor te bereiden en uit te leggen dat de oude grootvader geen grote dingen zal brengen, net zoals hij de duurste geschenken niet kan kopen.

Hallo lieve Sinterklaas!

Katya Ivanova schrijft je. ik ben 6. Ik ga nog niet naar school en ga naar de kleuterschool. Sinterklaas bedankt voor de cadeautjes die je vorig jaar hebt gekregen. Gedurende deze tijd ben ik volwassen geworden en heb ik al leren lezen en schrijven. Het hele jaar heb ik me goed gedragen en mijn ouders gehoorzaamd. Sinterklaas, ik kan je vragen me een mooie pratende pop te geven. Ik vind het heerlijk om thuis met speelgoed te spelen en ik heb een nieuwe vriendin!!!

Beeld
Beeld

Hallo Dedushka Moroz!

Ik wilde je al heel lang een brief schrijven. Mijn naam is Anton en ik ben 9 jaar oud. Ik studeer op school en ga daarnaast naar de Children's Art School. Ik hou heel erg van tekenen. Sinterklaas kun je om echte artistieke verf vragen waarmee ik prachtige foto's kan maken.

Jouw Anton.

Afhankelijk van het beroep en de hobby's van uw kind zijn diverse constructeurs, robots, poppen, knuffels, telefoons, tablets, schaatsen, een bal en vele andere geschikt als cadeau. Het is belangrijk tijdens deze vakantie om uw kind te plezieren en hem aan het lachen te maken.

De brief moet in een mooie envelop worden gedaan en naar de kerstman worden gestuurd. Bovendien kun je het echt naar het adres in Veliky Ustyug sturen:

Of u kunt het gewoon ophalen en een antwoord van de Kerstman per post bestellen op een willekeurige website op internet. Nou, en koop zelf een cadeau.

Aanbevolen: