Zo Vier Je Je Zeventiende Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je Zeventiende Verjaardag
Zo Vier Je Je Zeventiende Verjaardag

Video: Zo Vier Je Je Zeventiende Verjaardag

Video: Zo Vier Je Je Zeventiende Verjaardag
Video: WIJ VIEREN ONZE 22STE VERJAARDAG! FANTASY THEMA FEEST! 2024, Mei
Anonim

Straks word je zeventien, je verjaardag komt eraan. Wil je het vieren in iets ongewoons, unieks, origineels en natuurlijk met je hele, hele goede vrienden? Makkelijker kan niet.

Zo vier je je zeventiende verjaardag
Zo vier je je zeventiende verjaardag

instructies:

Stap 1

Wat je ook bedenkt, je moet het nog steeds met je ouders bespreken en hun goedkeuring krijgen. Zij zijn immers de hoofdsponsors van de vakantie. Hoe je wilt dat je ouders het begrijpen: moe van het standaardfeest met ooms, tantes, familievrienden, opa's en oma's.

Stap 2

Wil je je eigen verjaardag vieren met je bedrijf zonder hen? Maar alleen zullen de ouders in staat zijn om zoveel geld uit te geven om twee keer te vieren, met verschillende leeftijdsgroepen? Vraag ze vooraf. Ja, als de ouders genoeg geld hebben voor deze optie, zal het geweldig zijn.

Stap 3

U en uw gezelschap kunnen zich vermaken in het uitgaanscentrum of de bowlingclub. En je zou nog naar de schaatsbaan of rollerdrome kunnen gaan. Een waterpark is ook prima. Op deze plaatsen zal het voor ons interessant zijn zonder verschillende wedstrijden, charades, forfaits en puzzels.

Stap 4

Bij gebrek aan een grote hoeveelheid geld, moeten we aanbieden om de verjaardag in de datsja te vieren. Er is frisse lucht, vlakbij een bos en een rivier. De feesttafel kan in de tuin worden gedekt. Het is goed om op straat te dansen. In de datsja kun je barbecueën. Je kunt paintballen. Je moet, voor het geval dat, een bal, badminton, schaken en backgammon meenemen - je kunt ze tussen paintball door spelen.

Stap 5

Je kunt ook foto's maken van elkaar in de natuur, dan krijg je een fotosessie. Dan moet je een prachtig fotoboek als aandenken regelen.

Stap 6

Denk vooraf na over de gastenlijst, menukaart. Schrijf een script voor de vakantie. Je kunt spelletjes bedenken, kleine wedstrijden organiseren. Vergeet ook de muziek niet. Het is beter om zowel dynamische composities als rustige, langzame melodieën te kiezen.

Aanbevolen: