Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Thuis?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Thuis?
Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Thuis?

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Thuis?

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Thuis?
Video: ONZE BRUILOFT ♡ 21.03.2018 2024, April
Anonim

De bruiloft hoeft niet in een restaurant gehouden te worden, dat is een flinke investering. Thuis kun je ook een leuk feest organiseren in een hechte familiekring, en dit vereist geen serieuze investeringen of talloze assistenten.

Hoe organiseer je een bruiloft thuis?
Hoe organiseer je een bruiloft thuis?

instructies:

Stap 1

Als u thuis een bruiloft wilt regelen, moet u er allereerst aan denken dat zo'n viering slechts voor een beperkt aantal mensen wordt gehouden. Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat je een ruim appartement of een groot landhuis hebt - dan kun je zowel 30 als 40 mensen uitnodigen, maar veel mensen passen niet in een gewoon appartement. Daarom, om zo'n bruiloft te vieren, kun je niet meer dan 10-15 mensen uitnodigen.

Stap 2

Verder is een bruiloft in een script thuis niet veel anders dan een feest in een restaurant. Toegegeven, thuis zullen veel problemen alleen moeten worden opgelost als je geld wilt besparen en geen kok, DJ, ontwerper wilt inhuren. Bij een thuishuwelijk moeten de bruid en bruidegom nadenken over de kwesties van het zelf inrichten van het appartement, het bereiden van het diner en het bewaren van voedsel, zitplaatsen en het ontvangen van gasten. Maar je kunt na de burgerlijke stand zo lang door de stad lopen als je wilt, naar gedenkwaardige plaatsen gaan, foto's maken en video's opnemen, want niemand zal je storen met herinneringen aan die tijd en bestelde auto's en het restaurant. Als het weer het toelaat, kan een kleine buffettafel direct naar de natuur worden overgebracht en pas 's avonds terugkeren naar de feesttafel.

Stap 3

Vóór de bruiloft is het noodzakelijk om te beslissen welke van de bruidsmeisjes, vrienden van de bruidegom of familieleden specifieke verantwoordelijkheden op zich zullen nemen: het appartement inrichten, gasten bezorgen, eten kopen, feestelijke gerechten bereiden en gasten ontvangen. Maak voor jezelf een plan en houd je eraan. Om een deel van het werk te doen, kunt u professionals inhuren, bijvoorbeeld een toastmeester en een kok, dan neemt u enkele verantwoordelijkheden van uw familieleden en vrienden weg. Maar als een van hen perfect kan koken of mensen goed kan entertainen, waarom zou je ze dan niet de kans geven om te creëren.

Stap 4

De decoratie in het appartement mag niet overdreven zijn. Je kunt de kamer waar het feest wordt gehouden versieren met ballonnen, posters, foto's van de bruidegom, de bruid en de geschiedenis van hun relatie. Voeg verse bloemen toe in composities of zonder, je kunt ook grappige decoraties maken van kamerplanten of knuffels door een speelgoedbruidegommuts en een bruidssluier te dragen. De slaapkamer kan worden versierd met een hartvormig ballonarrangement en rozenblaadjes. Als u na het banket niet alleen in huis bent, kunt u het beste op uw huwelijksnacht een goede hotelkamer huren en slaapplaatsen in het appartement achterlaten voor familie en vrienden.

Stap 5

De feesttafel moet plaats bieden aan alle gasten. Meestal is een huwelijkstraktatie vrij traditioneel: eerst koude hapjes, salades, dan een warm gerecht, vleeswaren en groenten, snoep en natuurlijk een bruidstaart. Als er niet veel ruimte in het appartement is, kunt u een buffettafel regelen, waar gasten die gerechten op hun bord komen halen die ze lekker vinden. Tegelijkertijd zal niemand aan de tafels zitten, iedereen zal zitten waar het hem uitkomt. Deze methode kan veel ruimte vrijmaken om te dansen.

Stap 6

Het ontvangen van gasten zal een belangrijk onderdeel zijn van een thuishuwelijk. De toastmeester moet bij de bruiloft aanwezig zijn, ook als een van de genodigden in zijn rol optreedt. Bedenk van tevoren welke wedstrijden handig zijn om in het appartement te houden, welke leuke spelletjes je kunt regelen. En natuurlijk moet je goede muziek voorbereiden die je tussen het entertainment door kunt draaien.

Aanbevolen: