Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaar Thuis Met Vrienden

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaar Thuis Met Vrienden
Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaar Thuis Met Vrienden

Video: Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaar Thuis Met Vrienden

Video: Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaar Thuis Met Vrienden
Video: ZALIG NIEUWJAAR BROERTJE! ( €2000,- VUURWERK AFSTEKEN IN 1 UUR ) 2024, April
Anonim

Als u verwacht dat gasten u voor het nieuwe jaar zullen bezoeken, dan is het in uw handen om de viering onvergetelijk te maken. Zorg voor een feestelijke sfeer en entertainment. Dan wordt uw vakantie de beste, en niet een van de vele.

Hoe organiseer je een nieuwjaar thuis met vrienden
Hoe organiseer je een nieuwjaar thuis met vrienden

instructies:

Stap 1

Maak een ruw entertainmentplan. Vraag je vrienden om je te helpen met de voorbereiding, want naast entertainment moet je de tafel dekken en de kamer inrichten. Nodig gasten uit voor middernacht, maar begin het plezier ongeveer 2 uur voor het klokkenspel. Anders wordt iedereen snel moe en wil hij slapen. Als er vreemden in het gezelschap zijn, stel ze dan op een humoristische manier aan elkaar voor.

Stap 2

Laat elke gast een soort sprookjesheld worden. Schrijf de namen van de personages op de stukjes papier, verstop ze in de verrassingsdoosjes en hang ze aan een touwtje. Laat de gasten de touwtjes doorknippen met hun ogen dicht. Het belangrijkste is dat de sprookjesfiguren ongevaarlijk zijn, en elke gast stemde ermee in om zijn personage te spelen tijdens de hele feestelijke viering.

Stap 3

Na deze rolverdeling loont het de moeite om het uitgaande jaar te besteden aan hapjes en drankjes. Als toost kunt u grappige of juist ongewone verhalen uit het leven vertellen, plannen en ideeën bespreken die u in het nieuwe jaar uitvoert.

Stap 4

Kies rond middernacht een televisiezender waarop je naar de klokkenluider en de toespraak van de president luistert. Als Santa Claus en Snow Maiden tussen de personages zijn, laat ze dan iedereen feliciteren met de vakantie in de eerste minuten van het nieuwe jaar. Daarna naar buiten en vuurwerk regelen, dit kan natuurlijk alleen als je naast het plein woont waar het vuurwerk mag regelen. Denk ook aan veiligheidsregels.

Stap 5

Als dit niet mogelijk is, kun je wedstrijden met prijzen regelen of forfaits spelen.

Stap 6

Aan het einde van het feest kun je dansen regelen. Wees niet bang om je buren te storen, misschien zijn ze zelf ergens op vakantie vertrokken.

Aanbevolen: