Hoe Je Je Vrienden Oorspronkelijk Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen

Inhoudsopgave:

Hoe Je Je Vrienden Oorspronkelijk Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen
Hoe Je Je Vrienden Oorspronkelijk Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen

Video: Hoe Je Je Vrienden Oorspronkelijk Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen

Video: Hoe Je Je Vrienden Oorspronkelijk Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen
Video: Happy New Year 2021,Gelukkig Nieuw Jaar wensen,Hollandaca Yeni Yıl Mesajları,Hollandaca Öğreniyorum 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is het meest - een van de meest begeerde feestdagen van het jaar. Hij wordt vaak niet alleen geassocieerd met de nieuwe kalender, maar ook met de verrassingen die hij voorbereidt, met een nieuwe fase in het leven. Daarom moeten nieuwjaarswensen gewoon gedenkwaardig en origineel zijn.

Hoe je je vrienden oorspronkelijk een gelukkig nieuwjaar kunt wensen
Hoe je je vrienden oorspronkelijk een gelukkig nieuwjaar kunt wensen

instructies:

Stap 1

In een oogwenk kan een originele felicitatie je aan het lachen maken en je humeur veranderen, plezier brengen en je hart een positieve houding geven ten opzichte van de wereld in het algemeen en de mensen om je heen. De makkelijkste manier is om een verjaardagskaart te presenteren. Een handgemaakte ansichtkaart zal een vrouw verrukken. Als er nog strassteentjes, kant, glimmende kralen zijn, zal je zeker een schot in de roos zijn. Waarom leer je geen nieuwe handwerktechnieken en maak je je vriend blij? Als er geen dergelijke talenten zijn, wordt nu een zeer brede selectie originele ansichtkaarten in winkels gepresenteerd.

Stap 2

Aan een vriend die aan de andere kant van de stad woont en die je niet kunt ontmoeten, bestel een originele felicitatie per telefoon. Of je kunt jezelf bellen en een nieuwjaarslied zingen. Zing vrijmoedig, zelfs als je geen stem en gehoor hebt, een goed humeur en een herinnering voor het hele komende jaar zijn gegarandeerd voor jou en je vriend.

Stap 3

Iemand viert het nieuwe jaar graag luidruchtig, met dans en muziek. Een exclusieve muziekschijf met een portret van de toekomstige eigenaar van de verrassing kan een originele felicitatie voor je vrienden worden. Laat ze zich zelfs voor een moment als sterren voelen.

Stap 4

Je goede vriend die in een andere stad woont, zal heel blij zijn om coole felicitaties en een kroniek van gebeurtenissen in je huis op oudejaarsavond via mms-berichten te ontvangen. Hij zal bijvoorbeeld zeker hartelijk lachen als hij je voor het eerst ziet dansen op het volkslied van Rusland, een paar vreemde dansen, en dan onder de boom slaapt met een fles champagne. Vergeet het belangrijkste niet - het is noodzakelijk om elk uur een kroniek van de viering te sturen, omdat de situatie voortdurend verandert.

Stap 5

Een uitstekende optie, maar traditioneler, is om een spraakbericht te sturen. Het kan een heel gedicht zijn of een paar woorden. En het belangrijkste is dat dit van tevoren kan worden gedaan, nadat u eerder de tijd voor felicitaties hebt ingesteld. Als plotseling niemand de telefoon opneemt of het nummer niet beschikbaar is, belt het systeem hem op totdat hij opneemt.

Stap 6

Voor vrienden die in een ander land wonen, kan een begroeting in hun moedertaal een grote verrassing zijn. Het kan ook per telefoon of e-mail worden verzonden, of u kunt bellen en proberen alles wat u hebt geschreven in te spreken. Wees niet bang om fouten te maken. Het belangrijkste is dat felicitaties uit het hart komen.

Aanbevolen: