Hoe Je Je Vriend Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen?

Inhoudsopgave:

Hoe Je Je Vriend Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen?
Hoe Je Je Vriend Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen?

Video: Hoe Je Je Vriend Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen?

Video: Hoe Je Je Vriend Een Gelukkig Nieuwjaar Kunt Wensen?
Video: Mensen in armoede delen hun wensen voor een Gelukkig Nieuwjaar 2024, April
Anonim

Op nieuwjaarsdag is het gebruikelijk om niet alleen familieleden en kinderen te feliciteren, maar ook goede vrienden. Zelfs als er geen gelegenheid is om elkaar te ontmoeten, moet de vriendin nog steeds worden gefeliciteerd, omdat alle mensen, zonder uitzondering, graag warme wensen en geschenken ontvangen. Uw ontroerende woorden, gesproken of geschreven op een ansichtkaart, moeten uit het hart komen en oprecht zijn.

Hoe je je vriend een gelukkig nieuwjaar kunt wensen?
Hoe je je vriend een gelukkig nieuwjaar kunt wensen?

instructies:

Stap 1

Als je je vriend niet kunt ontmoeten op nieuwjaar, dan kun je haar van tevoren feliciteren. Denk goed na over waar ze al lang van gedroomd heeft om voor zichzelf persoonlijk te kopen, misschien is dit haar favoriete parfum of nieuwerwetse mascara. Wie anders, zo niet jij, weet beter dan anderen waar een vriendin van houdt en wat haar smaakvoorkeuren zijn.

Stap 2

Een vriend kan, in tegenstelling tot andere mensen, bijna alles geven. Je kunt kiezen uit mooi ondergoed, een hemd, knusse huispyjama's en kousen met jarretels - wat je boezemvriend maar wilt.

Stap 3

Als je zeker weet dat ze een normale houding ten opzichte van humor heeft, dan kun je een grappig en interessant geschenk voor haar kiezen dat zowel kan behagen als amuseren. Verzin een originele begroeting en lever je verrassing in door te vragen deze op oudejaarsavond te openen. Natuurlijk zal niet iedereen het volhouden tot het nieuwe jaar, maar in ieder geval zal een grappig offer je lang opvrolijken.

Stap 4

Weet je hoe je rijmpjes op zijn minst een beetje kunt toevoegen? Stel dan een interessant gedicht samen met felicitaties dat je geliefde vriendin leuk zal vinden. Geloof me, het is de moeite waard om er wat tijd aan te besteden. Schrijf gewoon geen platitudes, want je weet precies wat je deze persoon moet wensen.

Stap 5

Bel zeker je vriendin op oudejaarsavond. Doe dit ook als je haar van tevoren hebt gefeliciteerd. Wens haar veel geluk, succes en gezondheid, vergeet niet om geluk te wensen in het komende jaar en al haar familieleden.

Stap 6

Voor goede gastvrouwen kun je een set borden, pannen en ovenschalen kiezen, voor fashionista's - cosmetica en modeaccessoires, voor intellectuelen - zeldzame interessante literatuur of educatieve schijven. U weet immers zelf welke hobby's uw vriendin heeft, dus het kiezen van een geschenk in de juiste richting zou geen bijzondere problemen moeten opleveren.

Stap 7

Vergeet je vrienden niet, bedenk van tevoren cadeau-ideeën voor hen. Het is onwaarschijnlijk dat je goede vrienden en vriendinnen het leuk zullen vinden als je ze sleutelhangers of gezichtsloze souvenirs geeft. Een goede vriend kan zelfs beledigd zijn omdat hij denkt dat vriendschap met haar helemaal niets voor jou betekent.

Aanbevolen: