Hoe Een Vriend Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vriend Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen
Hoe Een Vriend Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen

Video: Hoe Een Vriend Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen

Video: Hoe Een Vriend Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen
Video: Mensen in armoede delen hun wensen voor een Gelukkig Nieuwjaar 2024, April
Anonim

Je vriend zal zeker heel blij zijn als je hem niet via internet of sms feliciteert, maar live. Hiervoor is het raadzaam om een bedrijf te verzamelen en een kleine uitvoering te organiseren met de deelname van de onmisbare nieuwjaarspersonages.

Hoe een vriend een gelukkig nieuwjaar te wensen
Hoe een vriend een gelukkig nieuwjaar te wensen

Het is nodig

Santa Claus en Snow Maiden kostuum, kerstboom, vuurwerk en (of) sterretjes, een groep vrienden, een geschenk, een traktatie

instructies:

Stap 1

Maak een actieplan. Zoek of bedenk een begroetingstekst. Verzamel een gezelschap, het zal prettiger zijn voor een vriend als je hem meer dan één feliciteert. Bereid rekwisieten (kostuum van de kerstman en andere nieuwjaarspersonages, indien aanwezig) en vuurwerk (vuurwerk) voor. Koop of maak je eigen cadeau voor je vriend.

Stap 2

Verdeel de rollen onder de deelnemers. Kies een paar voor de rol van de kerstman en de sneeuwmaagd. Als je wilt, kun je ook andere personages maken. Bereid hiervoor de juiste kostuums of hun elementen voor (bijvoorbeeld oren voor een haas). Bereid een cadeau voor dat de Kerstman zal geven, deel vuurwerk en/of sterretjes uit aan de rest van de personages.

Stap 3

Selecteer en bereid een kamer voor. Het moet ruim zijn (zodat de felicitaties er niet in verdringen), niet rommelig (je moet tenslotte nog steeds confetti van vuurwerk verwijderen) en een voldoende brede doorgang hebben (zodat de hele groep in één keer kan passeren of meubels kan brengen voor het feest zonder problemen). Versier daarna de kamer in de stijl van het nieuwe jaar. Hang slingers langs de muren (op een hoogte van 1,5-2 m) en bevestig ze met transparante tape. Plaats een boom en versier deze. Als de kamer al tafels heeft of klein is, gebruik dan een kleine kunstkerstboom.

Stap 4

Neem een vriend mee de kamer in en geef een seintje, maar waarop het hele gezelschap de kamer binnenstormt. Start eerst de groep felicitaties, laat ze hun wensen uiten aan je vriend (het kan in verzen zijn, maar niet voor lang), en dan (bijvoorbeeld na het zingen van: "Santa Claus! Santa Claus!") Lanceer de hoofdfee -verhaalkarakter met zijn kleindochter. Vraag een vriend om je een rijmpje te vertellen om een cadeau te krijgen. Blaas op het moment van de presentatie door de kerstman vuurwerk en lichte sterretjes op. Breng daarna binnen of ga aan de tafels zitten en ga door naar het feest.

Aanbevolen: