Hoe Een Man Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Man Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?
Hoe Een Man Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?

Video: Hoe Een Man Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?

Video: Hoe Een Man Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?
Video: Gelukkig nieuwjaar 2024, April
Anonim

Pluizige sneeuw, lichte vorst, een mengsel van heerlijke geuren van mandarijnen en geurige sparren - dit alles is een magische nieuwjaarsvakantie! Bijna iedereen wacht hem ongeduldig op, ze geloven in wonderen, doen wensen, eten 12 plakjes mandarijn op het klokkenspel en zijn er zeker van dat hun wens zeker zal uitkomen. En onder de kerstboom wachten u aangename verrassingen en geschenken. Om de een of andere reden gelooft iedereen dat als je het nieuwe jaar viert, je het ook zult uitgeven. Dit betekent dat u de vergadering grondig moet voorbereiden, zodat de vakantie een onvergetelijke ervaring zal zijn. En natuurlijk mogen we niet vergeten de geliefde man te feliciteren!

Hoe een man een gelukkig nieuwjaar te wensen?
Hoe een man een gelukkig nieuwjaar te wensen?

instructies:

Stap 1

Om te beginnen moet je in huis (je viert het nieuwe jaar tenslotte samen?) een magische feestsfeer creëren. Kleed de kerstboom aan, het is niet eng als het heel klein is! Het belangrijkste is immers dat de boom een symbool is van het nieuwe jaar. Versier kamers, keuken, gang met kleurrijke slingers en kerstversieringen.

Stap 2

Bereid een leuke onverwachte verrassing voor. Publiceer bijvoorbeeld een muurkrant, plaats je helderste en meest vreugdevolle foto's: waar je samen bent, enkele heldere gebeurtenissen uit je leven, droom maar uit. Versier en hang het op zodat je het meteen kunt zien. Of schrijf warme felicitaties, versier het vrolijk en kleurrijk, zoals een poster, en hang het ook op de meest opvallende plek. Het belangrijkste is je verlangen en een beetje fantasie.

Stap 3

Natuurlijk heb je van tevoren een cadeau voorbereid. Je weet wat je man leuk vindt en waar hij van houdt. Stel je voor wat je zelf zou willen ontvangen als cadeau voor het nieuwe jaar. En uiteindelijk maakt het niet uit welk cadeau je kiest - het belangrijkste is dat de keuze met liefde wordt gemaakt.

Stap 4

Bedek de feesttafel met zijn favoriete salades en ander voedsel. Bedenk hoe je het kunt versieren. Als je het nieuwe jaar alleen samen viert, zet dan kaarsen op tafel en strooi rozenblaadjes op het tafelkleed. Zo creëer je niet alleen een magische, maar ook een romantische sfeer. Of je kunt je gerechten opleuken in de vorm van enkele voorwerpen. Maak bijvoorbeeld zonnestralen van schijfjes citroen en gras van komkommer.

Stap 5

Je kunt ook een man ontmoeten met een beetje fantasie. Verkleed je bijvoorbeeld als oosterse prinses en dans je favoriete buikdans. Geloof me, hij zal het waarderen! Vergeet niet om na de dans een cadeautje te geven. Maar je kunt het geschenk onder de kerstboom verbergen.

Stap 6

Hef het glas op het klokkenspel en feliciteer je man met de Nieuwe. Beloof elkaar om eventuele wrok in het verleden te stoppen. Regel uw geliefde een gezellige magische avond en een onvergetelijke vakantie. Geniet van elke minuut die je naast elkaar doorbrengt!

Aanbevolen: