Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar
Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Wim Kan Oudejaarsavond 1958, Integrale radiouitzending(7)"Waar gaan we in het nieuwe jaar naar toe?" 2024, April
Anonim

Er is nog maar heel weinig tijd over voor de nieuwjaarsvieringen. Om de vakantie te onthouden, moet u deze goed plannen, zoveel mogelijk informatie vinden over de verschillende aanbiedingen die reisorganisaties en entertainmentcentra bieden.

Waar te gaan voor het nieuwe jaar
Waar te gaan voor het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

Ga op bezoek bij Sinterklaas. De residentie van de hoofdpersoon van de vakantie is Veliky Ustyug. Je kunt er heen om het nieuwe jaar te vieren, vooral als je kinderen hebt. In de stad verblijf je in een van de houten huisjes. Het is gemakkelijk om met de trein van Moskou naar Kotlas te komen (17,5 uur; 1500 roebel). Vanaf Kotlas rijdt een bus naar Veliky Ustyug (1,5 uur; 200 roebel). De kosten van een kamer in stadshotels bedragen vanaf 1000 roebel. Een kamer huren in een houten huis - vanaf 1700 roebel. Het is mogelijk om met de taxi naar de residentie van de kerstman te gaan voor 200 roebel.

Stap 2

Breng uw wintervakantie door op het Russische platteland. Als het plezier van megasteden al lang saai voor je is, ga dan naar de verre noordelijke landen om het te vieren. De regio Archangelsk wordt niet verwend door toeristen, maar er zijn hier veel interessante plekken. Je kunt met je zielsverwant naar verre dorpen gaan als jullie allebei een romantische neiging hebben. De kosten van een kamer in Kargopol-hotels bedragen ongeveer 1200 roebel, maar je kunt voor slechts 500 roebel in een Russische hut verblijven. Je kunt met de trein van Moskou naar Nyandoma reizen (14 uur; 1000 roebel). Van Nyandoma naar Kargopol - je kunt met de taxi komen voor 150 roebel. Wat kun je zien in dit verre land? Er zijn tal van architecturale monumenten uit de 16e - 19e eeuw, musea van volksambachten, prachtige natuur. En waar anders kun je je onderdompelen in de sfeer van oer-Russische festiviteiten?

Stap 3

Vier het in de natuur. Op het grondgebied van Rusland zijn er veel natuurparken waar je het nieuwe jaar perfect kunt vieren. Het is gemakkelijk om buitenactiviteiten te combineren met culturele activiteiten door naar Azië en Europa te gaan. Het natuurpark Olenyi Ruchyi, niet ver van Yekaterinburg, is klaar om natuurliefhebbers te verwelkomen voor het nieuwe jaar. Je kunt met het vliegtuig van Moskou naar de hoofdstad van de Oeral komen (2 uur; 6000 roebel). De kosten van levensonderhoud in het huis van een jager bedragen 500 roebel, een hotelkamer vanaf 2500 roebel. per dag. Er zijn veel rotsen, grotten en andere mooie plekken op het grondgebied van het natuurpark. Voor toeristen zijn verschillende interessante routes uitgezet.

Aanbevolen: