Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Met Uw Gezin

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Met Uw Gezin
Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Met Uw Gezin

Video: Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Met Uw Gezin

Video: Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Met Uw Gezin
Video: Wachten, wachten, wachten op een woning 2024, April
Anonim

Oudejaarsavond en de daaropvolgende weekenddagen zijn de perfecte gelegenheid om een kleine vakantie voor uzelf en uw gezin te organiseren. Zowel in Rusland als in een van de Europese landen waar deze feestdag groots wordt gevierd, kun je je prima vermaken.

Waar te gaan voor het nieuwe jaar met uw gezin
Waar te gaan voor het nieuwe jaar met uw gezin

instructies:

Stap 1

Tijdens de nieuwjaarsvakantie kunt u de Russische hoofdstad bezoeken. Hier vindt u een nieuwjaarsboom voor kinderen in het Kremlin, evenals talrijke matinees in de grootste winkelcentra en stadions. En de kleurrijke verlichting in de straten van de stad zal zowel kinderen als volwassenen verrukken. Voor een paar dagen zouden de Moskovieten zelf naar de noordelijke hoofdstad moeten gaan voor een ritje op paardensleeën en een nieuwjaarsoptreden bijwonen in een echt paleis.

Stap 2

Nieuwjaarsvakanties voor het hele gezin kunnen in Finland worden doorgebracht. Kinderen zullen zeker genieten van een reis naar Joulupukki, die in de residentie woont met zijn vrouw, elfjes en herten. Gasten kunnen niet alleen de geest van Kerstmis ervaren, maar ook het hier gelegen Santa Park bezoeken en de ijssculpturen bewonderen. Volwassenen kunnen zich vermaken met skiën of quadrijden, evenals de beroemde Finse sauna.

Stap 3

Het hele gezin zal zeker genieten van een oudejaarsreis naar Parijs. Volwassenen hebben de neiging om deze stad te associëren met romantiek en oude bezienswaardigheden, terwijl kinderen het associëren met Disneyland. Door de tijd die u van plan bent in deze prachtige stad door te brengen verstandig te verdelen, kunt u de attracties bezoeken en uw favoriete stripfiguren ontmoeten, Parijs bewonderen vanaf de Eiffeltoren, langs de Champs Elysees wandelen en de Notre Dame binnenstappen.

Stap 4

Het zal interessant zijn om het nieuwe jaar in Litouwen te vieren. Op dit moment vinden er in het land tal van carnavals en theatervoorstellingen plaats. Het zal mogelijk zijn om verklede sprookjesfiguren op straat tegen te komen, wat kinderen zeker zal bevallen. In deze tijd van het jaar schittert heel Litouwen met de lichtjes van de nieuwjaarsslingers, is bij elke stap een kerstboom te zien die versierd is met glimmend speelgoed en worden er grote kerstmarkten gehouden op de pleinen.

Aanbevolen: