Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Met De Auto

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Met De Auto
Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Met De Auto

Video: Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Met De Auto

Video: Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Met De Auto
Video: ONZE AUTO AFGEBRAND u0026 WORDT WEGGESLEEPT! | VLOG #134 2024, Maart
Anonim

Er wordt aangenomen dat het nieuwe jaar een gezinsvakantie is die thuis moet worden doorgebracht. Maar sommige mensen veranderen liever de sfeer op deze magische feestdag en vieren het nieuwe jaar in een andere stad, of zelfs in een ander land.

Waar te gaan voor het nieuwe jaar met de auto
Waar te gaan voor het nieuwe jaar met de auto

instructies:

Stap 1

Als we rekening houden met de Russische opties, dan kun je voor het nieuwe jaar naar Suzdal gaan. Elk jaar is er een zeer uitgebreid feestelijk programma, je kunt sleeën, mede drinken, rijden van de enorme ijsglijbanen die hier elke nieuwjaarsvakantie overstromen.

Stap 2

Ieder jaar een zeer uitgebreid feestelijk programma in Vladimir. Hier kun je niet alleen ritjes maken en mede drinken, maar ook deelnemen aan interessante reconstructies van historische gebeurtenissen. Zo'n reis zal niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen erg interessant zijn.

Stap 3

Wil je echt vakantie, dan kun je met de auto naar St. Petersburg. Winter Peter is, ondanks het koude en winderige weer, een onvergetelijk gezicht. Aangekomen in de stad aan de Neva, kunt u het nieuwe jaar vieren bij de Petrus- en Paulusvesting of op een van de vele Sint-Petersburgse bruggen. En als je naar het Paleisplein gaat, kun je het feestelijke vuurwerk zien.

Stap 4

Sommige mensen gaan graag naar Minsk op oudejaarsavond. Een van de belangrijkste voordelen van de Wit-Russische hoofdstad is dat er geen visum nodig is, het wegdek geen gaten, gaten en gaten heeft en dat er relatief korte wachtrijen zijn aan de Russisch-Wit-Russische grens. Daarom, als u Moskou op de avond van 30 december verlaat, kunt u na 10-12 uur de buitenwijken van Minsk betreden.

Stap 5

U kunt met de auto niet naar Wit-Rusland, maar naar West-Oekraïne. Bijvoorbeeld naar de oude stad Lviv. Nu is de politieke situatie in Oekraïne niet de gemakkelijkste, maar als alles rustig is in het land, dan is nieuwjaarsdag Lviv een van de beste opties. Er zijn veel cafés, restaurants, straten zijn fel verlicht en hebben over het algemeen veel Oekraïense smaak.

Stap 6

Er is een optie voor een oudejaarsautorit van Moskou naar de Poolse stad Gdansk. Deze stad is een van de mooiste versierde in het nieuwe jaar in bijna heel Oost-Europa. Het is dus de moeite waard om hier voor deze feestdag te komen om in ieder geval naar de nieuwjaarsverlichting te kijken.

Aanbevolen: