Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Goedkoop

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Goedkoop
Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Goedkoop

Video: Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Goedkoop

Video: Waar Te Gaan Voor Het Nieuwe Jaar Goedkoop
Video: Wachten, wachten, wachten op een woning 2024, Mei
Anonim

Om te genieten van de geneugten van de Russische winter, zijn er maar liefst 3 maanden. Een vakantie die zo geliefd is bij velen, zoals het nieuwe jaar, kun je echter het beste vieren op een warme plek, omringd door palmbomen of architecturale monumenten. Ondanks alle geneugten van een vakantie in het buitenland, willen de meeste burgers niet te veel geld uitgeven van hun eigen gezinsbudget voor de nieuwjaars- en kerstvakantie.

Waar te gaan voor het nieuwe jaar goedkoop
Waar te gaan voor het nieuwe jaar goedkoop

Het is nodig

  • - internationaal paspoort;
  • - een reis naar Egypte;
  • - een reis naar India;
  • - een reis naar Thailand.

instructies:

Stap 1

Heel voordelig kun je deze vakantie in Egypte vieren. Het is dit land dat bekend staat om zijn milde klimaat, goedaardige en welwillende medewerkers, die in veel opzichten gewend zijn aan luidruchtige Russische vakantiegangers. Wie voor het eerst in het buitenland is, zal vooral van het lokale exotisme houden. In Egypte mag men niet teleurgesteld zijn, want toeristen worden ondergebracht in de meest comfortabele hotels. Wat belangrijk is, hier is het op oudejaarsavond dat uitstekend weer en gunstige temperatuuromstandigheden worden gecreëerd. Tegelijkertijd zijn de kosten van vouchers vrij democratisch. Een week onvergetelijke vakantie kost je ongeveer zeventien of achttienduizend roebel, en in ruil daarvoor krijg je prachtige herinneringen aan je vakantie in Egypte.

Stap 2

India is een andere optie waar je relatief goedkoop op vakantie kunt op zo'n heerlijke vakantie. Een zee van kleurrijke kleuren, heerlijk eten en heerlijk weer - dit is de meest onvolledige lijst met redenen waarom je eind december naar dit land zou moeten gaan. Daarnaast kun je in India kameelsafari's regelen, excursies naar oude kloosters bezoeken en je onderdompelen in extreem bergtoerisme. De voucher, die alle benodigdheden bevat, kost je ongeveer negentienduizend roebel.

Stap 3

Als je na de nieuwjaarsvakantie wanhopig weer aan het werk wilt met een koffer vol levendige indrukken en indruk wilt maken op je collega's met een egaal kleurtje, dan kun je het beste naar Thailand gaan. Een breed scala aan entertainment wacht hier op toeristen, dus niemand zal zich zeker vervelen. Een zachte zee en sneeuwwitte, ongerepte stranden zullen zelfs de meest verfijnde toeristen verrukken. Zo'n comfortabele en exotische vakantie voor het nieuwe jaar kost binnen dertigduizend roebel.

Aanbevolen: