Je Bruiloft Op Een Leuke Manier Vieren

Inhoudsopgave:

Je Bruiloft Op Een Leuke Manier Vieren
Je Bruiloft Op Een Leuke Manier Vieren

Video: Je Bruiloft Op Een Leuke Manier Vieren

Video: Je Bruiloft Op Een Leuke Manier Vieren
Video: WIL JE MET ME TROUWEN? 💍😱❤️ 2024, Maart
Anonim

Een bruiloft is een bijzonder feest. Twee liefhebbende mensen trouwen, stichten een gezin. Het is niet verwonderlijk dat zij en hun families en geliefden willen dat deze dag een leven lang wordt herinnerd, zodat de bruiloft niet alleen plechtig, maar ook leuk zal zijn.

Je bruiloft op een leuke manier vieren
Je bruiloft op een leuke manier vieren

instructies:

Stap 1

Denk na over het formaat van de bruiloft. Het is absoluut niet nodig om veel geld weg te gooien, grootse feesten te geven met honderden gasten. De praktijk leert dat dergelijke bruiloften al snel oncontroleerbare, luidruchtige bijeenkomsten worden, waar niemand iemand hoort. Het is heel goed mogelijk ons te beperken tot het uitnodigen van familieleden van beide kanten, de beste vrienden, klasgenoten en collega's.

Stap 2

Geef resoluut afstand van het oude en wijdverbreide vooroordeel dat alcohol op deze dag als een rivier zou moeten stromen. Jullie zijn redelijke mensen. Koop alleen het noodzakelijke minimum aan alcohol, zonder angst voor beschuldigingen van gierigheid.

Stap 3

Kies een intelligente host. Natuurlijk kunt u enkele van uw familieleden of vrienden de rol van toastmeester toewijzen. Toch is het beter als een ervaren professional het doet. Het hangt grotendeels van hem af of de bruiloft leuk, vurig en met een twinkeling wordt.

Stap 4

Bespreek vooraf het verloop van de bruiloft met de toastmaster. Werk samen om de beste openingstoespraak en toast te vinden. Lees het script aandachtig. Alle dubieuze, dubbelzinnige grappen, toasts, wedstrijden die verkeerd kunnen worden geïnterpreteerd, moeten worden verwijderd of vervangen door meer geschikte grappen. Denk goed na over hoeveel mensen, van welke leeftijden, aan een bepaalde wedstrijd kunnen deelnemen. Bereid van tevoren prijzen voor de winnaars voor, zelfs dit zijn slechts bescheiden souvenirs, stel hun aankoop niet uit tot de laatste dag.

Stap 5

Besteed speciale aandacht aan de selectie van muziek voor het dansprogramma. Houd opnieuw rekening met het aantal en de leeftijd van de gasten. Zorg ervoor dat snelle dansen worden afgewisseld met langzame.

Stap 6

Vergeet niet dat de aankleding van de trouwzaal een grote rol kan spelen bij het creëren van een feestelijke sfeer. Probeer de decoratie-elementen (ballonnen, guirlandes, verlichting, enz.) harmonieus in het interieur te laten passen en de sfeer van deze feestelijke vakantie aan te vullen en te benadrukken.

Aanbevolen: