Hoe Een Bruiloft Op Een Ongebruikelijke Manier Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Op Een Ongebruikelijke Manier Te Vieren
Hoe Een Bruiloft Op Een Ongebruikelijke Manier Te Vieren

Video: Hoe Een Bruiloft Op Een Ongebruikelijke Manier Te Vieren

Video: Hoe Een Bruiloft Op Een Ongebruikelijke Manier Te Vieren
Video: Things Mr Welch is No Longer Allowed to do in a RPG #1501-1699 2024, April
Anonim

De traditionele viering van zo'n belangrijke gebeurtenis als een bruiloft is niet langer relevant. Jonge stellen proberen deze dag echt onvergetelijk te maken - zowel voor zichzelf als voor de genodigden.

Hoe een bruiloft op een ongebruikelijke manier te vieren
Hoe een bruiloft op een ongebruikelijke manier te vieren

instructies:

Stap 1

Diversifieer je bruiloft. Het registratiekantoor-walk-restaurant is een reeds geteste en altijd werkende optie. Maar daarom is het saai. Maar zelfs op basis hiervan kunt u verschillende opties maken voor een gedenkwaardige bruiloft. Konvooien auto's die door de stad razen, zullen niemand verbazen. Maar de bruidegom en de bruid, en achter hen een reeks van enkele tientallen gasten, fietsend - is al interessanter. Denk aan de kinderlijke opwinding van het rijden op een vriend op twee wielen. Voor het bruidspaar kun je retrofietsen ophalen. Herinneringen en foto's zullen levendig en langdurig zijn.

Gebruik andere originele transportmogelijkheden: koetsen, skateboards, paarden, helikopters en meer. Het hangt allemaal af van uw wensen en mogelijkheden.

Stap 2

Organiseer een kostuumhuwelijk. Tot nu toe nemen maar weinig mensen het op zich om thematische bruiloften te organiseren. Dit is tenslotte veel werk, scriptontwikkeling, planning van de zaalversiering en ontwerp van uitnodigingen. Het is ook moeilijk om gasten te overtuigen om zich aan de dresscode te houden. Piraat, gangster, cartoon, Japans, ridderlijke bruiloften - vertrek vanuit uw interesses en voorkeuren. Je vrienden en geliefden zullen je altijd steunen en het feest zal echt onvergetelijk worden.

Stap 3

Ga naar een ander land. Land, cultuur, vasteland - kies zelf. Een bruiloft aan de oceaan, op Indiase bodem met al zijn rituelen, in Kenia op het grondgebied van de stam … Regel een verbazingwekkende mix van culturen en tradities, en de herinnering aan deze dag zal lang en vreugdevol zijn.

Stap 4

Houd een bruiloft in de natuur. Het kan vergelijkbaar zijn met Amerikaanse huwelijksceremonies, wanneer het gazon volledig is versierd met witte luifels, bloemen en andere huwelijksaccessoires. Luchtige bruid, bruidegom strikt. Tegen de achtergrond van fel groen ziet het er meer dan waardig uit.

Probeer mee te spelen met de setting. Tegenwoordig zijn bruiden niet bang om afstand te nemen van traditionele lichte en crèmekleurige jurken. De heldere outfit van de schuldigen van de gelegenheid, een indicatie van helderheid in de uitnodiging voor de gasten, als decoratie - papegaaien, meisjes, op wier lichamen body art in de stijl van dieren. Een heldere natuurlijke bruiloft zal alle aanwezigen aanspreken. Inderdaad, de natuur zal zelf voor het landschap zorgen.

Aanbevolen: