Leuke Kleine Dingen Voor Een Bruiloft

Leuke Kleine Dingen Voor Een Bruiloft
Leuke Kleine Dingen Voor Een Bruiloft

Video: Leuke Kleine Dingen Voor Een Bruiloft

Video: Leuke Kleine Dingen Voor Een Bruiloft
Video: 62-Jarige Man Trouwt Met 11-Jarige. De Reden Zal Je Emotioneel Maken 2024, Maart
Anonim

Een bruiloft is een zeer plechtige en vreugdevolle gebeurtenis. Maar om alles soepel te laten verlopen, moet u zich er grondig op voorbereiden en de belangrijke kleine dingen niet vergeten, zonder welke uw vakantie niet zo helder en gedenkwaardig zal zijn.

Leuke kleine dingen voor een bruiloft
Leuke kleine dingen voor een bruiloft
  • Het belangrijkste en meest noodzakelijke accessoire is natuurlijk een bril voor het bruidspaar. Een bril voor de bruid en bruidegom moet speciaal zijn, in lijn met de stijl en aard van de bruiloft.
  • Een mooie aanvulling op de huwelijksglazen op tafel is een fles champagne, gedecoreerd in dezelfde stijl. Champagne staat symbool voor feest en onbezorgd geluk, dat perfect past in het huwelijksmenu en de decoraties. Onlangs is het populair geworden om een paar flessen te versieren in de vorm van een bruid en bruidegom. Deze optie is ook erg interessant en origineel.
  • Het aansteken van een haard kan een echte versiering van een feest zijn. Dit is een spectaculair en ontroerend ritueel. Daarom is het noodzakelijk om van tevoren drie kaarsen voor te bereiden. Twee dunne kaarsen zijn nodig voor een symbolische ouderlijke haard, en een van de mooiste en meest omvangrijke is nodig voor een soort huishaard voor jonge echtgenoten.

    Beeld
    Beeld
  • Een kussen voor ringen is een essentieel kenmerk van elke bruiloft. De vorm kan absoluut elke zijn: hart, rechthoekig, vierkant. Grootte maakt ook niet uit. Maar het is beter om het te kiezen na het kopen van de ringen, omdat het erg belangrijk is dat ze er harmonieus en goed uitzien op het kussen.

    Beeld
    Beeld
  • De kousenband van de bruid, maar de bruidegom zal het naar zijn ongetrouwde vrienden gooien … zo interessant blijkt het). Een speciale sensatie zal worden veroorzaakt door de manier waarop hij de kousenband van het been van de bruid verwijdert. Maar met gooien kom je er wel.
  • Steeds meer moderne bruiden besluiten om niet één, maar twee boeketten te kopen voor hun bruiloft, de hoofd- en de understudy, en daar zijn veel redenen voor. Een stand-in boeket of zoals het ook wel een vals boeket wordt genoemd. Kan kunstmatig zijn of van natuurlijke bloemen. Hier is het meer een kwestie van gemak: niet alle bloemen kunnen de vlucht naar de vriendinnen aan het einde van het feest weerstaan, veel decoratieve elementen zijn onveilig en tenslotte zal niet elke bruid het ermee eens zijn om iemand de gekozen en samengestelde compositie te geven met zo'n liefde. Uiteindelijk is het understudy-boeket een andere traditie die relatief recent is ontstaan, maar al verliefd is geworden.

    Beeld
    Beeld
  • De kist is een spaarpot. Nou, hoe zit het zonder hem? Het is al lang een traditie geworden dat het beste cadeau geld is. Steeds vaker brengen gasten in plaats van grote zware dozen met cadeaus kleine "waardevolle" enveloppen mee. De trouwkist zal de eerste gezinsbijdrage zijn.

    Beeld
    Beeld

Aan deze lijst kun je ook toevoegen: een map voor een huwelijksakte, een wensenboek, armbanden voor bruidsmeisjes, corsages en vlinders voor de vrienden van de bruidegom, maar ik denk dat de belangrijkste details al zijn uitgelicht. Houd een positieve houding aan en maak je geen zorgen over kleinigheden. Je zal slagen!

Aanbevolen: