Leuke Kleine Dingen Op Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Leuke Kleine Dingen Op Valentijnsdag
Leuke Kleine Dingen Op Valentijnsdag

Video: Leuke Kleine Dingen Op Valentijnsdag

Video: Leuke Kleine Dingen Op Valentijnsdag
Video: RUZIE MET MIJN EX-VRIENDIN! 2024, April
Anonim

Valentijnsdag staat voor de deur. En iedereen die liefheeft en geliefd wordt, wil ongetwijfeld zijn soulmate zo origineel mogelijk behagen. Profiteer van onze tips en bezorg je geliefde of geliefde een ongelooflijke ervaring.

Leuke kleine dingen op Valentijnsdag
Leuke kleine dingen op Valentijnsdag

instructies:

Stap 1

Als je geen zin hebt om gewoon je halve snoep te geven, kun je je schoenen ermee vullen, in je tas, in je jaszak doen, of haar naam eruit sprenkelen.

Stap 2

Neem het boek dat je uitverkorene momenteel aan het lezen is en onderstreep de letters met verschillende woorden zodat ze samen een liefdesboodschap vormen.

Stap 3

Versier 's avonds, voordat je partner van het werk / school komt, een pad met brandende kaarsen vanaf de deur van de ingang naar de slaapkamer of badkamer.

Stap 4

Maak een kalender van uw gezamenlijke data - vergaderingen, kussen, eerste bekentenissen, bruiloften, bevallingen, enz.

Stap 5

Als je het leuk vindt om kruiswoordraadsels te maken, maak dan je eigen kruiswoordraadsels met de namen van de plaatsen waar je samen liep, gerechten, je aanhankelijke bijnamen, liedjes, enz.

Stap 6

Je kunt een ring, armband of ketting op een interessante manier presenteren, bijvoorbeeld door een armband om een knuffel te doen.

Stap 7

Regel een romantisch diner bij kaarslicht, weliswaar afgezaagd, maar heel gezellig.

Stap 8

Presenteer je geliefde met een gelballon gevuld met rozenblaadjes. Bied haar dan een naald aan - een regen van rozenblaadjes en het plezier van je vriendin is gegarandeerd.

Stap 9

Geef je geliefde een originele bloem, bijvoorbeeld een zonnebloem met het opschrift "You are a sunbeam in my life."

Stap 10

Wanneer je een boeket rozen presenteert, voeg dan een kunstmatige toe en schrijf een briefje "Mijn liefde zal duren tot de laatste roos verdort."

Aanbevolen: