Hoe Zich Te Gedragen Bij Losgeld?

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Gedragen Bij Losgeld?
Hoe Zich Te Gedragen Bij Losgeld?

Video: Hoe Zich Te Gedragen Bij Losgeld?

Video: Hoe Zich Te Gedragen Bij Losgeld?
Video: Hoe kun je EENVOUDIG CAVITATIE laten ZIEN? 2024, April
Anonim

Al vele jaren is losgeld een integrale traditie van een huwelijksfeest - komische tests voor de bruidegom en zijn gevolg, georganiseerd door de troepen van de bruidsmeisjes. De bruidegom zelf en zijn vrienden zijn echter niet altijd blij met dergelijke tests, proberen het uit te lachen of geven gewoon meteen een grote hoeveelheid geld en nemen niet deel aan wedstrijden. Hoe zich te gedragen op het losgeld zodat het grappig, vriendelijk en gedenkwaardig wordt?

Hoe zich te gedragen bij losgeld?
Hoe zich te gedragen bij losgeld?

instructies:

Stap 1

Als jij de organisator en het ideologische meesterbrein bent van de huwelijksaankoop, probeer er dan voor te zorgen dat er geen moeilijke of aanstootgevende wedstrijden in het script staan, evenals uitdagingen waarbij de bruidegom en zijn vrienden veel tijd moeten besteden aan verkleden, nadenken over antwoorden en moeilijke lichamelijke oefeningen doen. Het is beter als dit grappige komische taken zijn, wanneer je moet zingen, dansen, ballonnen moet laten knallen met notitievragen of de bruidegom in zijn armen moet tillen om een briefje van het plafond te krijgen met de volgende vraag.

Stap 2

Deelnemers aan het losgeld die de bruidegom ontmoeten in hun "stadia" van het slagen voor de tests, moeten zich van tevoren voorbereiden en hun rollen leren. Het is onwaarschijnlijk dat je mooi op een foto of videoband zult verschijnen als je prijsvragen voorleest, begraven in het script of de woorden van wensen zachtjes mompelt. Een luide stem, warme tonen in intonatie, een glimlach op zijn lippen - en je bruidegom zal je podium snel en resoluut overwinnen.

Stap 3

Vrienden van de bruidegom moeten alle taken met humor behandelen en hem in alles proberen te helpen. Als u het antwoord op een vraag niet weet, bereidt u van tevoren "losgeld" voor - geld, snoep, fruit, champagne. In wedstrijden die zelfs een verre kans inhouden om vuil te worden (haal de sleutel van de deur uit de bodem van een blikje sap of neem fruitplakken van een bord met namen eronder), kan een getuige of een van je vrienden de bruidegom vervangen en, op zijn verzoek, de taak voltooien.

Stap 4

Het is beter voor de losgelddeelnemers aan beide kanten om geen alcohol te drinken voor het evenement, om niet per ongeluk te vallen, er brutaal uit te zien en de aanwezigen niet te beledigen met grove ironische woorden. Het is ongepast om over de bruidegom heen te schreeuwen tijdens het beantwoorden van vragen, fluiten en getoeter zullen ook de stemming van de gasten bederven. Als je ziet dat iemand die aanwezig is, uit vreugde voor de jeugd, al 100 gram heeft "geaccepteerd", laat hem dan in de auto of probeer hem zo snel mogelijk van het losgeld af te halen.

Aanbevolen: