Hoe Zich Te Gedragen In De Bioscoop

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Gedragen In De Bioscoop
Hoe Zich Te Gedragen In De Bioscoop

Video: Hoe Zich Te Gedragen In De Bioscoop

Video: Hoe Zich Te Gedragen In De Bioscoop
Video: 18 Manieren Om Superhelden De Bioscoop In Te Smokkelen 2024, Mei
Anonim

Zodat er na een bezoek aan de bioscoop alleen aangename indrukken zijn, is het absoluut noodzakelijk om de fatsoensregels te volgen. Je bevindt je op een openbare plaats, dus verpest de stemming van de mensen om je heen die een interessante film kwamen zien niet.

Hoe zich te gedragen in de bioscoop
Hoe zich te gedragen in de bioscoop

instructies:

Stap 1

Probeer niet te laat te komen, ga gewoon vroeg van huis. Anders mis je het begin van de film en stoor je andere mensen door het scherm te blokkeren en krakende vloerplanken. Zelfs als je om wat voor reden dan ook te laat bent, probeer dan de dichtstbijzijnde vrije stoel te nemen, en ga niet naar de jouwe, op de voeten van de zittende toeschouwers stappend. De zaal in de bioscoop is zo ontworpen dat het gemakkelijk is om vanaf elke plek te kijken, en je aanhoudende vooruitgang naar je stoel zal andere mensen alleen maar irriteren.

Stap 2

Zet het volume zachter, of liever zet je je mobiele telefoon helemaal uit. Gesprekken leiden niet alleen u af, maar ook uw buren. Als de oproep belangrijk is, ga dan langzaam de gang in om een rustig gesprek te voeren. Berichten schrijven in de bioscoop is het ook niet waard. Een brandend scherm van een mobiele telefoon leidt de kijkers aan de zijkanten en achter je enorm af.

Stap 3

Probeer, zelfs als je in een groot bedrijf bent, geen lawaai te maken of de film te bespreken. Probeer alle opmerkingen te laten klinken zodat niemand anders dan jij en je vriend ze horen. Gesprekken tijdens de film zullen de andere persoon en jou afleiden van de plot.

Stap 4

Kauw niet in de bioscoop, het leidt alleen maar je aandacht af. Als je meer geïnteresseerd bent in het kijken van een film, probeer dan zo stil en nauwkeurig mogelijk te eten. Gooi geen afval, mors geen drank of gooi geen afval op de grond.

Stap 5

Neem geen kinderen mee naar 'volwassen' films. Het kind kan erg bang worden en beginnen te jammeren of hardop te brullen, wat u in verlegenheid brengt en andere kijkers stoort. Bovendien houden kinderen ervan om luid te praten en met hun voeten te zwaaien en met hun schoenen op de stoel ervoor te bonzen. Ga liever met je kind naar een animatie- of kinderfilm.

Stap 6

Probeer je te gedragen. Ga tijdens het kijken niet de gang in. Sommige kijkers hebben de gewoonte om lichtjes met hun voeten te tikken, let op jezelf en doe dit niet, want elk geluid is goed te horen in de bioscoop. Breng een date alleen op de achterste rij door om andere mensen niet af te leiden.

Aanbevolen: