Hoe Zich Te Gedragen Bij Het Afstuderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Gedragen Bij Het Afstuderen?
Hoe Zich Te Gedragen Bij Het Afstuderen?

Video: Hoe Zich Te Gedragen Bij Het Afstuderen?

Video: Hoe Zich Te Gedragen Bij Het Afstuderen?
Video: Food u0026 Business Afstuderen 2024, Mei
Anonim

Het voorbereiden van het schoolbal kost veel tijd en geld. Voor nu oud-studenten wordt de gala-avond de eerste echte sociale gebeurtenis in hun leven. En het moet worden gezien als een echte kans om je echt volwassen te voelen. En voor een evenement van dit formaat betekent dit dat je je op dezelfde manier gedraagt als echte dames en heren.

Hoe zich te gedragen bij het afstuderen?
Hoe zich te gedragen bij het afstuderen?

instructies:

Stap 1

Ze worden begroet met kleding en afstuderen is geen uitzondering. Je jurk moet elegant, netjes, bescheiden en natuurlijk feestelijk zijn. Hetzelfde geldt voor een broekpak voor jongens. Mee eens, het is moeilijk om je als een dame of een heer te gedragen als je niet in het seculiere beeld past. Neem de tijd om de juiste make-up op te doen, je haar mooi te krijgen en ervoor te zorgen dat je sieraden smaakvol zijn. Jonge mannen moeten, volgens de dresscode van sociale evenementen, hun imago aanvullen met een stropdas, vlinderdas of sjaal.

Stap 2

Wees verantwoordelijk en verplicht jegens je vriend/vrouw en je ouders. Wat is de verantwoordelijkheid? Komt u met iemand in tweetallen naar een gala-avond, verlaat dan uw begeleider niet. Nadat je ermee hebt ingestemd hem te vergezellen, moet je je verplichtingen nakomen tot het einde van het bal, zoals volwassenen en respectabele mensen doen. Als je alleen naar het evenement bent gekomen, is het heel goed mogelijk dat je een metgezel voor de avond (of zelfs voor het leven) alleen op het schoolbal zelf vindt, met andere ogen naar voormalige klasgenoten. Wees vriendelijk, open, vrolijk. In relatie tot je ouders moet je verantwoordelijkheid tot uiting komen in het feit dat je op een strikt afgesproken tijd naar huis gaat, je wordt gecontacteerd als je ouders 's avonds niet aanwezig zijn. En natuurlijk mag u geen overhaaste en levensbedreigende handelingen verrichten en alcohol drinken.

Stap 3

Beheers jezelf. Een onderscheidend kenmerk van echte dames en heren is zelfbeheersing en zelfbeheersing. Een zekere manier om de controle over jezelf te verliezen, inadequaat en oncontroleerbaar te worden, is door alcohol te drinken. Weet je nog hoe je je maandenlang voorbereidde op het afstuderen, je wilde dit evenement mooi en met waardigheid vieren. Als je alcohol drinkt, kan je geheugen je weigeren en vergeet je de gebeurtenissen van het bal volledig. In een dronken bui kun je dingen doen en woorden zeggen waar je je later heel erg voor zult schamen. Bovendien kun je onder invloed van alcohol zelfs vechten en jezelf verwonden.

Stap 4

Vergeet de basisregels van beleefdheid niet en neem de etiquette in acht. Wees niet te laat. Sla meisjes en vrouwen over en help de dame als je een jonge man bent. Wees aardig en behulpzaam tegen leraren en complimenteer anderen. Verspil deze feestelijke avond niet door met je vrienden over voetbal of make-up te praten. Veel plezier, neem deel aan wedstrijden en entertainment aangeboden door de gastheer van het bal, weiger niet om de dansvloer op te gaan. Dit is een geweldige manier om een leuke tijd te hebben en te genieten van het gesprek met je voormalige klasgenoten.

Aanbevolen: