Hoe Vier Je Wereld Blondjes Dag?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Wereld Blondjes Dag?
Hoe Vier Je Wereld Blondjes Dag?

Video: Hoe Vier Je Wereld Blondjes Dag?

Video: Hoe Vier Je Wereld Blondjes Dag?
Video: Wie heeft er hersenen, een hond of dit blondje? 2024, Mei
Anonim

Blondjesdag op 31 mei begon in 2001 in de Verenigde Staten te worden gevierd. In Rusland werd dit lovenswaardige initiatief opgepakt in 2006, toen de uitmuntende blondines van het land de nationale Diamond Hairpin-prijs kregen. Natuurlijke blonde mensen verdwijnen geleidelijk. Wetenschappers voorspellen dat er in 2022 helemaal geen kinderen met blond haar meer geboren zullen worden.

Hoe vier je Wereld Blondjes Dag?
Hoe vier je Wereld Blondjes Dag?

instructies:

Stap 1

Het is goed als alle nieuwe leuke feestdagen verschijnen, die kunnen worden gebruikt om jezelf en de mensen om je heen op te vrolijken. Koop blondjes souvenirs en cadeaus voor je vrienden en familie. Kies heldere en lichte dingen om de meisjes te plezieren. Ballonnen en zeepbellen, wilde bloemen en knuffels, zijden zakdoeken en kleurrijke kaarten zijn allemaal niet duur, maar helpen bij het creëren van een feestelijke sfeer.

Stap 2

Feliciteer de blondjes op de lokale radio en vraag de presentatoren om een populair liedje van het blonde meisje in het programma op te nemen. Je kunt op deze dag iedereen blond maken, hiervoor moet je goedkope nieuwjaarspruiken gebruiken voor de Snow Maiden met twee witte staartjes. Het zal heel leuk zijn als mannen deze producten ook dragen en hun "legitieme" geschenk eisen.

Stap 3

Regel een echte vakantie voor je naaste en lieve blondjes met een roze taart en luchtige taarten. Gebruik alle tinten karamelroze om je appartement te decoreren. Maak pluizige slingers van golfpapier, leg een chique tafelkleed neer en zet je mooiste servies op tafel. Bestel banketbakkersproducten afzonderlijk voor elke blondine, je kunt hun namen schrijven en boeketten met bloemen op de taarten "boetseren".

Stap 4

Trakteer uzelf, als u blond bent, op een lange shoppingtrip. De winkelcentra hebben alles wat een echte blonde prinses nodig heeft, kanten ondergoed, sieraden, schattige snuisterijen, stijlvolle accessoires en nog veel, veel meer. Een hoop aankopen in veelkleurige tassen is geen geluk voor een echte blondine?

Stap 5

Als het weer op deze dag goed is, kan de vakantie in de frisse lucht worden geregeld. Een picknick aan het water stelt blondines in staat om te pronken met hun prachtige figuren en prachtige badkleding.

Stap 6

'S Avonds, wanneer de lucht fluweelblauw kleurt, sluit u het feest af met de lancering van Chinese lantaarns en kaarsen. Alle meisjes houden van dit geweldige gezicht, niet alleen blondines. Kies rode hartvormige lantaarns en nodig de feestvierders uit om wensen te doen en prachtige items de lucht in te lanceren.

Aanbevolen: