Zo Vier Je Wereld Chocolade Dag

Zo Vier Je Wereld Chocolade Dag
Zo Vier Je Wereld Chocolade Dag

Video: Zo Vier Je Wereld Chocolade Dag

Video: Zo Vier Je Wereld Chocolade Dag
Video: Wereld Chocolade dag 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel feestdagen in het jaar, maar slechts een paar van hen kunnen bogen op componenten als magie, vreugde, plezier, anticipatie en snoep en goodies. Dergelijke evenementen zijn onder meer Oud en Nieuw, Verjaardag, Valentijnsdag, Halloween en Chocoladedag. De laatste van de gepresenteerde vakanties is erg jong, maar al aanbeden, niet alleen door kinderen, maar ook door volwassenen over de hele wereld. Je kunt de zoete datum, elf juli, op verschillende manieren ontmoeten, het belangrijkste is om de optie te kiezen die je leuk vindt.

Zo vier je Wereld Chocolade Dag
Zo vier je Wereld Chocolade Dag

Organiseer een "Chocoladefeest" om de vakantie te vieren. Vrienden en collega's, familieleden en familieleden kunnen worden uitgenodigd. Gebruik uitnodigingskaarten om uw vakantie een vleugje formaliteit te geven. Laat de dresscode overeenkomen met het zoete thema - dit zijn tinten melk, zwarte en witte chocolade. Kies een plek voor een feest, bijvoorbeeld een open veranda van een landhuis of een ruime kamer in een appartement.

Verdeel verantwoordelijkheden. Laat de kinderen verantwoordelijk zijn voor de inrichting van het interieur, vrienden voor de muziek en entertainment, de familie voor drankjes en lekkernijen.

Snoepslingers kunnen rond de omtrek van de kamer worden gespannen of in bosjes aan struiken worden gehangen als je buiten viert. Van folie en gekleurd papier maak je eenvoudig enorme taarten en chocoladerepen.

Voor muzikale begeleiding zijn vrolijke energieke composities geschikt, vergeet niet om nummers toe te voegen aan de afspeellijst, waarvan de titel het woord "chocolade" bevat. Tijdwedstrijden, waarbij een groter aantal snoepjes als een overwinning wordt beschouwd, gaan ook niet aan je voorbij.

Het vakantiemenu kan allerlei desserts bevatten met toevoeging van chocolade en cacao. Deze omvatten fruitdesserts met zoete kruimels, geglazuurd ijs en chocoladecocktails voor kinderen en volwassenen. Aan het eind van de avond kun je een leuke film kijken met een zoet thema, bijvoorbeeld "Charlie and the Chocolate Factory".

Als je van plan bent om Wereldchocoladedag alleen door te brengen met je soulmate, dan is een romantische avond in de stijl van Chocoladenacht iets voor jou. Er is een bubbelbad met de geur van sheaboter en truffel, een ontspannende massage met verwarmde frosting en room en een dessert naar keuze.

Een alternatief voor de bovenstaande methoden is de massale viering van Wereld Chocolade Dag. Vaak ter ere van dit evenement organiseert het stadsbestuur, samen met zoetwarenfabrieken of supermarkten, volksfeesten en beurzen. Op zo'n evenement kun je allerlei soorten chocoladekunst en culinaire hoogstandjes van de banketbakkers zien, en meer te weten komen over de geschiedenis van de oude delicatesse.

Vergeet niet je zoetekauwvrienden en geliefden te feliciteren met Wereldchocoladedag.

Aanbevolen: