Hoe Was Madonna's Concert In Moskou?

Hoe Was Madonna's Concert In Moskou?
Hoe Was Madonna's Concert In Moskou?

Video: Hoe Was Madonna's Concert In Moskou?

Video: Hoe Was Madonna's Concert In Moskou?
Video: Madonna Live in Moscow 2012 Part 1 2024, Mei
Anonim

Het langverwachte concert van Madonna vond plaats op 8 augustus in Moskou, het vond plaats in de Olimpiyskiy-concertzaal en viel samen met de release van het nieuwe album van de zangeres "M. D. N. A.". Dit concert werd niet alleen verwacht door fans van de popdiva, maar ook door degenen die het vanwege hun overtuigingen niet met haar eens zijn - ze staat bekend om haar strijd voor een tolerante houding ten opzichte van mensen van welke seksuele geaardheid dan ook.

Hoe was Madonna's concert in Moskou?
Hoe was Madonna's concert in Moskou?

Kijkers die kaartjes voor het concert kochten, waren ervan overtuigd dat Madonna het brandende onderwerp van Pussy Riot, een punkband waarvan de leden op dat moment wachtten op een veroordeling, niet in stilte voorbij zou gaan. Bij haar optredens die al in het buitenland hebben plaatsgevonden, verscheen de zangeres op het podium met de naam van deze groep op haar blote rug geschreven, waarmee ze steun betuigde aan de deelnemers, wier hooligan-truc in de kathedraal van Christus de Verlosser, in strijd met de wet, opnieuw geclassificeerd als een strafbaar feit.

Het concert begon drie uur te laat, dus het publiek was al behoorlijk moe, hoewel ze anderhalf uur werden vermaakt door de Zweedse DJ Alesso. De latere technische pauze werd door het publiek met groot voordeel gebruikt: ze spraken niet luid hun verontwaardiging uit, maar ontmoetten liever degenen die in aangrenzende plaatsen zitten en tijd doorbrengen om elkaar te leren kennen, elkaar trakteren op whisky uit de kolven die ze meegebracht. Madonna's optreden begon in een reeds opgewarmde sfeer.

Het eerste nummer was "The Prayer Overture: Act of Contrition". Tegelijkertijd werd de muzikale rij begeleid door een video-uitzending op een groot scherm met een grotere beeldhelderheid. Na nog een paar nummers te hebben gespeeld, stopte Madonna de show en begon een gesprek met het publiek. In haar toespraak benadrukte ze dat er veel mensen van verschillende nationaliteiten, religies en seksuele voorkeuren in haar team werken. Ondanks het verschil in opvattingen, zijn ze één familie en hebben ze een gemeenschappelijk doel, ze hebben er maar één, maar het belangrijkste ding gemeen - het zijn allemaal mensen.

Dit werd gevolgd door de verwachte steunbetuigingen voor de meiden van Pussy Riot en de mening van het publiek, hebben de leden van de groep het recht om vrij te zijn? Luid "Ja!" was het antwoord op deze oproep. Het concert ging verder met een optreden waarin de zangeres een nummer met blote rug ten gehore bracht, waarop "Pussy Riot" stond. In totaal duurde het optreden twee uur, het zat vol met muziek, prachtige kleur- en lichteffecten, dansnummers. Madonna heeft opnieuw aangetoond dat het te vroeg is om haar af te schrijven.

Aanbevolen: