Hoe Was Madonna's Concert In St. Petersburg?

Hoe Was Madonna's Concert In St. Petersburg?
Hoe Was Madonna's Concert In St. Petersburg?

Video: Hoe Was Madonna's Concert In St. Petersburg?

Video: Hoe Was Madonna's Concert In St. Petersburg?
Video: Madonna - Gang Bang (Live In St. Petersburg) 2024, Mei
Anonim

Madonna leidt een wereldtournee genaamd MDNA. Dit is de negende tour van de beroemde zanger, ze begonnen op 31 mei 2012 in Israël. Madonna geeft wereldwijd 76 concerten. Ze heeft nog steeds de titel van de meest succesvolle artiest op tournee. De cultpopdiva ging niet voorbij aan haar aandacht en Rusland.

Hoe was Madonna's concert in St. Petersburg?
Hoe was Madonna's concert in St. Petersburg?

Madonna hield het tweede concert als onderdeel van de MDNA-tour in Rusland in St. Petersburg op 9 augustus 2012. De zangeres betrad omstreeks 22.30 uur het podium, met een uur vertraging. Voor het publiek kwam dit niet als een grote verrassing, aangezien er een soortgelijke pauze was voor het optreden in Moskou. Ondanks dat het zo lang duurde om op de start van het concert te wachten, begroette het publiek de popdiva enthousiast.

Madonna's optreden in Rusland was niet zonder een aantal schandalen. Terug in Moskou verbrandde de Union of Orthodox Banner Bearers een portret van een wereldster voor het steunen van de meisjes van Pussy Riot. Meteen in St. Petersburg begonnen verschillende protesten tegen het optreden van de zangeres in de stad en in het algemeen tegen haar aanwezigheid in Rusland.

Tickets voor Madonna's concert hebben een inscriptie dat het wordt aanbevolen om de show te bekijken voor mensen die de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. De popdiva vroeg tijdens haar optreden in St. Petersburg alle toeschouwers en inwoners van Rusland om toleranter te zijn tegenover mensen met een niet-traditionele seksuele geaardheid. De volgende dag zeiden vertegenwoordigers van enkele openbare organisaties in St. Petersburg dat Madonna de wet overtrad die de bevordering van homoseksuele relaties tussen kinderen verbiedt. De organisatoren van de show reageerden dat er volgens de aanbevelingen geen minderjarige kijkers op tickets voor de show mogen zitten.

In haar verklaring drukte de zangeres alleen haar standpunt uit, schetste haar positie, wat haar mooie en heldere uitvoering niet bedierf. Het publiek was het erover eens dat tot nu toe niemand kan vergelijken met Madonna in termen van kwaliteit en variëteit van de show. De concerten van de popdiva zijn altijd provocerend geweest, en deze tour was daarop geen uitzondering.

Het nummer Girl Gone Wild opende de show. De zangeres, omringd door leden van haar dansgroep verkleed als monniken, schoot symbolisch op het scherm met het beeld van de tempel, die in duizenden fragmenten uiteenvalt. De groep wierp toen hun gewaden af en Madonna voegde zich bij hen in de dans.

Het wapenthema ging verder in het volgende nummer. De popdiva "schoot" de dansparterre uit een revolver en voerde het gelijknamige nummer Revolver uit. Alle betoverende actie vloeide soepel het Paradise hotel binnen, waar de zangeres whisky dronk en zich verdedigde tegen de schurken op de klanken van de Gang Bang-compositie.

In het volgende deel van de show werd Madonna het slachtoffer van de oude aanbidders die haar wilden offeren. De popdiva maakte indruk op het publiek met haar prachtige vorm, conditie, souplesse, kracht en de wonderen van acrobatiek. Ze klom snel in de touwen en ontvluchtte de wrede heidenen. Op dat moment klonken haar superhits Hung Up en Papa Don't Preach.

Madonna veranderde verschillende keren van outfit en verscheen in verschillende afbeeldingen voor het publiek. Zwarte latex jumpsuit, parmantig rood en wit majorette-uniform, elegante jurk en andere prachtige kostuums omlijnden de figuur van de zanger prachtig.

De nieuwe compositie Give Me All Your Luvin' wordt gepresenteerd als een betoverende parade. Een ander nummer - Open Your Heart - wordt uitgevoerd samen met het trio Franse percussiemuzikanten Kalakan. In Madonna's show stond het publiek versteld van alles - fantastisch in complexiteit van de decors, kostuums, geluid, belichting en natuurlijk de popdiva zelf.

Aanbevolen: