Hoe Kom Je Erachter Of Er Kaartjes Zijn Voor Een Concert?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Of Er Kaartjes Zijn Voor Een Concert?
Hoe Kom Je Erachter Of Er Kaartjes Zijn Voor Een Concert?

Video: Hoe Kom Je Erachter Of Er Kaartjes Zijn Voor Een Concert?

Video: Hoe Kom Je Erachter Of Er Kaartjes Zijn Voor Een Concert?
Video: СУПЕРСКАЯ ВЫСТАВКА ВЕЩЕЙ РОЛЛИНГ СТОУНЗ 2024, April
Anonim

U kunt via verschillende bronnen meer te weten komen over de evenementen die in de stad plaatsvinden: op internet, via de media, op posters en reclamebanners. Als u besluit een concert, theaterpremière, tentoonstelling of circusvoorstelling bij te wonen, moet u ervoor zorgen dat er tickets te koop zijn.

Hoe kom je erachter of er kaartjes zijn voor een concert?
Hoe kom je erachter of er kaartjes zijn voor een concert?

instructies:

Stap 1

In de regel worden tickets op twee manieren verkocht: rechtstreeks aan de kassa's van de plaats waar het evenement is gepland, en via distributeurs die een deel van de tickets verzilveren en verkopen via hun bronnen. In reclamemateriaal vermelden de organisatoren het adres van het evenement en/of de kaartverkoop, noteren dit of onthouden het. Neem direct contact op met het kaartverkooppunt om te zien of er kaarten zijn voor het concert waarin je geïnteresseerd bent.

Stap 2

Als je geen tijd hebt om te reizen, probeer dan een andere optie. Zoek in advertenties, telefoonboeken of internet naar het telefoonnummer van de locatie waar het concert is gepland of de kaartverkoper. Bel en kijk of er nog tickets over zijn voor een bepaalde datum. Geef aan onder welke voorwaarden en tegen welke prijs ze kunnen worden gekocht. Kijk of het mogelijk is om tickets te reserveren, of je voor deze service extra moet betalen en welke documenten je moet overleggen om het geboekte ticket te ontvangen.

Stap 3

In bepaalde gevallen hoef je niet eens zelf kaartjes te gaan halen. Veel distributeurs hebben de levering van tickets op het door de koper opgegeven adres aan hun lijst met diensten toegevoegd. Bel de verkoper, laat ons weten hoeveel tickets je wilt kopen, spreek de datum, rij en plaats, zone en andere belangrijke informatie af. Stel een datum en tijd in voor de bezorging van tickets. In sommige gevallen wordt de levering op kosten van het bedrijf uitgevoerd, in andere gevallen wordt de dienst tegen betaling verleend.

Stap 4

Als er tickets worden verkocht voor een actie op de site, wordt informatie over het aantal verkochte en resterende tickets weergegeven in het veld van deze actie. Gebruik de geïnstalleerde loketten om te zien of er nog tickets zijn voor het concert of ander evenement waarin je geïnteresseerd bent. Volg de instructies op de website om een ticket voor de actie te kopen.

Aanbevolen: