Hoe Kom Je Erachter Wat Er In De Bioscopen Draait

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wat Er In De Bioscopen Draait
Hoe Kom Je Erachter Wat Er In De Bioscopen Draait

Video: Hoe Kom Je Erachter Wat Er In De Bioscopen Draait

Video: Hoe Kom Je Erachter Wat Er In De Bioscopen Draait
Video: Drukste Ladies Night ooit in Pathé bioscoop Breda 2024, April
Anonim

Het is buitengewoon onaangenaam om met het hele gezin naar de bioscoop te komen in de hoop een nieuwe tekenfilm te zien en te ontdekken dat er tegenwoordig alleen maar thrillers en "volwassen" komedies op het programma staan. Nou, het is je eigen schuld. Het was noodzakelijk om van tevoren het huidige repertoire van de bioscoop waarin je plezier gaat maken, te verduidelijken. Hoe? Er zijn veel manieren.

Hoe kom je erachter wat er in de bioscopen draait
Hoe kom je erachter wat er in de bioscopen draait

instructies:

Stap 1

Als je door de stad loopt, let dan op de posters. Posters zijn de oudste manier om potentiële kijkers te informeren over de spektakels die op bepaalde plaatsen plaatsvinden. Tot op de dag van vandaag hebben ze hun relevantie niet verloren en vertellen ze iedereen ijverig over nieuwe film- en theaterpremières, concerten, tentoonstellingen en andere evenementen die in jouw stad plaatsvinden.

Stap 2

Controleer de informatie op internet. In veel steden is het de gewoonte om alle gegevens over culturele evenementen op één postersite te verzamelen of af te drukken op een van de officiële stadsinternetportalen. Typ in de zoekmachine (yandex, google, enz.) de zoekopdracht "… (naam van uw stad) poster", en selecteer vervolgens de site die u nodig hebt uit de resultaten. Vind de bioscoop die je nodig hebt en maak kennis met het repertoire en de vertoningen.

Stap 3

Bel de bioscoop die je hebt gekozen om te bezoeken en neem contact op met de exploitant voor informatie en het schema, repertoire en het aantal tickets voor een bepaalde sessie. U kunt zelfs tickets boeken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschikbaarheid voor de tijd die u voor de film hebt gepland.

Stap 4

Luister naar lokale radiostations. Rijden in een auto (en nog meer, in een file staan) - zet een lokaal radiostation aan. Het advertentieblok zal zeker informatie bevatten over actuele filmpremières en andere entertainmentevenementen in uw stad.

Stap 5

Lokale kranten lezen. Het is helemaal niet nodig om ze te kopen. Je hebt vast al meer dan eens gratis kranten met advertenties in je inbox gevonden. Let op hun laatste pagina's - heel vaak vindt u daar het schema van culturele evenementen in de uitgaansgelegenheden van uw stad.

Aanbevolen: