Hoe Kom Je Bij De Kerstboom Van Het Kremlin

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij De Kerstboom Van Het Kremlin
Hoe Kom Je Bij De Kerstboom Van Het Kremlin

Video: Hoe Kom Je Bij De Kerstboom Van Het Kremlin

Video: Hoe Kom Je Bij De Kerstboom Van Het Kremlin
Video: kerstboom 7 lagen deel 1 2024, April
Anonim

Elk kind gelooft in een wonder, en aan de vooravond van het nieuwe jaar wordt de verwachting ervan nog scherper gevoeld. Daarom streven ouders ernaar hun best te doen om zo'n fantastische sfeer voor hun kinderen te creëren. Na een bezoek aan de kerstboom van het Kremlin kunnen uw kinderen zich in een sprookje begeven, want elk kind droomt ervan de nieuwjaarsvakantie in het Kremlin te vieren.

Hoe kom je bij de kerstboom van het Kremlin
Hoe kom je bij de kerstboom van het Kremlin

instructies:

Stap 1

Meestal krijgen kinderen die zich hebben onderscheiden op regionale of internationale wedstrijden of olympiades gratis uitnodigingen voor Moskou, voor het nieuwjaarsbal in het Kremlin. Je kunt ook de kerstboom van het Kremlin bezoeken, als je je hebt onderscheiden in sport, prijzen hebt op regionaal, regionaal en ander niveau.

Stap 2

Uitnodigingen voor prijswinnaars van Olympiades, laureaten van congressen en muziekcompetities, winnaars van sportcompetities kunnen via het ministerie van Onderwijs of het ministerie van Cultuur worden verkregen door een vooraanmelding in te dienen. Vraag in geval van moeilijkheden advies aan de onderwijs- of sportinstelling waar uw kinderen zijn genomineerd voor de wedstrijd, en u kunt uw kind op kosten van het stadsbudget naar de belangrijkste kerstboom van het land sturen.

Stap 3

Daarom, wanneer leraren je aanbieden om deel te nemen aan Olympische, wetenschappelijke en praktische conferenties, verschillende lezingen, weiger dan niet, maar begin je zorgvuldig voor te bereiden.

Stap 4

Kinderen van wie de ouders het vaderland hebben verdiend, kunnen ook worden uitgenodigd voor de kerstboom van het Kremlin. Zo geeft de Centrale Directie Binnenlandse Zaken in verschillende regio's regelmatig gratis uitnodigingen aan kinderen van wie de ouders zijn omgekomen of gewond zijn geraakt tijdens hun werk.

Stap 5

Kinderen uit sociaal onbeschermde gezinnen kunnen ook een sprookje bezoeken, deelnemen aan verschillende wedstrijden, quizzen die op alle vier niveaus van het Kremlinpaleis worden gehouden. Hun ouders moeten met een verklaring een aanvraag indienen bij het OCMW. Zowel grote gezinnen als gezinnen met gehandicapte ouders, die het moeilijk vinden om een onvergetelijke vakantie voor hun kinderen te organiseren, hebben het recht om dit te doen.

Stap 6

In sommige steden worden speciale evenementen gehouden en liefdadigheidsprojecten georganiseerd, waardoor zoveel mogelijk kinderen in moeilijke levenssituaties het Kremlinpaleis kunnen bezoeken voor het nieuwe jaar. In Samara konden bijvoorbeeld kinderen uit weeshuizen in het kader van het project 'Terug naar de kindertijd' de kerstboom van het Kremlin bezoeken.

Stap 7

Behoort u niet tot een van de genoemde categorieën die voordelen hebben, maar kunt u vanwege uw financiële situatie op eigen kosten een uitnodigingsticket kopen, ga dan naar de website www.biletok.ru en boek je tickets.

Aanbevolen: