Hoe Een Handdoek Als Cadeau Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Handdoek Als Cadeau Te Regelen?
Hoe Een Handdoek Als Cadeau Te Regelen?

Video: Hoe Een Handdoek Als Cadeau Te Regelen?

Video: Hoe Een Handdoek Als Cadeau Te Regelen?
Video: Vlinder van geld vouwen of geld in een ballon geven 🦋🎈 2024, Mei
Anonim

Handdoeken kunnen worden toegeschreven aan die dingen waaraan een persoon al lang gewend is en er niet veel belang aan hecht. Ooit werd het beschouwd als een ritueel, ceremonieel onderwerp. Verschillende tradities en rituelen zijn nauw verbonden met belangrijke data en feestdagen. Probeer op een originele manier zo'n praktisch geschenk als een handdoek met je eigen handen te versieren. Het proces van het ontwerp is een ritueel, donatie is een rite en bedenk de symboliek, met de nadruk op de belangrijke datum.

Hoe een handdoek als cadeau te regelen?
Hoe een handdoek als cadeau te regelen?

Noodzakelijk

  • - handdoeken;
  • - pakket.

instructies:

Stap 1

Als je bent uitgenodigd voor de naamdag van een baby, kun je natuurlijk langskomen met een speeltje. Probeer origineel te zijn door een handdoek te overhandigen. Vouw het in de vorm van een konijn of een olifant, en als het zelfgemaakte speelgoed kapot gaat, maakt het niet uit - laat het worden gebruikt voor het beoogde doel.

Stap 2

Om de handdoek in de vorm van een konijn te vouwen, heb je een vierkant textielproduct nodig. Vouw het voorzichtig diagonaal - pas alle hoeken precies aan. Pak dan een rand vast en vouw deze naar het midden, herhaal de procedure met de tweede hoek. Vouw de ingepakte handdoek dubbel en knoop hem vast met een lint. Hazenoren worden uit de hoeken gehaald.

Stap 3

De muilkorf kan direct op de handdoek worden geborduurd. Voor hetzelfde doel zijn zachte pompons gemaakt van draden of gewone kralen geschikt.

Stap 4

Om een olifant te maken heb je twee rechthoekige handdoeken nodig. Neem er een en begin de korte kanten in te pakken - de ene van je af, de andere naar je toe. Herhaal de procedure opnieuw - vouw de resulterende vorm dubbel en plaats deze op de tafel. Dit zijn de poten van een olifant.

Stap 5

Neem de tweede handdoek bij de rand in het midden, als er een lus is, kun je deze eenvoudig aan de haak hangen. Rol beide zijden van de handdoek op met een koker en draai de zoom naar beneden en vouw de hoek die aan de haak hing omhoog. Vouw het tegenoverliggende deel uit naar de hoek en verplaats de randen naar de zijkanten. Het moet eruitzien als het hoofd van een olifant. Het blijft om het met het lichaam te verbinden, ogen te naaien, te versieren met een lint, haarspelden of een sleutelhanger te bevestigen.

Stap 6

Wikkel rozen uit kleine handdoeken en plaats ze in een mand. Als er geen mand is, kun je zo'n buis met een lint vastbinden en het midden eruit trekken, je krijgt een cake. Versier het met een broche of decoratieve bloemen.

Stap 7

Breng een grote badstof handdoek samen met badaccessoires. Zeep, shampoos, gels kunnen erin worden gewikkeld en alles is prachtig versierd in de vorm van snoep, de randen vastgebonden met linten. Een snoephanddoek zal dienen als verpakking voor badaccessoires en als cadeau.

Aanbevolen: