Hoe Een Cadeau Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Cadeau Te Regelen?
Hoe Een Cadeau Te Regelen?

Video: Hoe Een Cadeau Te Regelen?

Video: Hoe Een Cadeau Te Regelen?
Video: Cadeau inpakken - het perfecte geschenk maken (instructies) 2024, Mei
Anonim

Alle volwassenen verheugen zich, net als kinderen, van geschenken. En als je cadeau origineel en mooi versierd is, wordt het donatieproces zelf een echte feestdag.

Hoe een cadeau te regelen?
Hoe een cadeau te regelen?

Noodzakelijk

  • Cadeau
  • Sjablonen voor cadeauzakjes
  • Cadeaupapier
  • Veters of mooie vlecht
  • Heerser
  • Schaar
  • Lijm

instructies:

Stap 1

Ten eerste hebben we sjablonen voor cadeauzakjes nodig. Om dit te doen, gaan we van een computer naar internet, met behulp van zoekopdrachten in elk zoeksysteem, vinden we een link en downloaden sjablonen. Dan vergroten we ze naar het formaat van onze cadeaus en drukken we ze af.

Stap 2

Nu leggen we de sjabloon op mooi papier en snijden voorzichtig langs de richtlijnen. We proberen het zo soepel mogelijk te doen, het uiterlijk van onze verpakkingen hangt ervan af.

Stap 3

Vervolgens moet u het werkstuk langs de gestippelde vouwlijnen buigen. Dit kunt u het beste langs een liniaal doen, zodat er geen onnodige kreukels op de onderdelen komen.

Stap 4

Vervolgens nemen we de lijm, bedekken we de lijmpunten goed en drukken we de onderdelen stevig op elkaar en lijmen we de zak.

Stap 5

Vervolgens moeten we de handgrepen bevestigen. Als je een vlecht hebt, is het beter om deze op de achterkant van de tas te lijmen (er zijn markeringen op de sjabloon). Als je een veter hebt voorbereid voor de handvatten, dan kun je de gaatjes het beste met een perforator maken. Steek dan een touwtje door de gaatjes en leg knopen aan de verkeerde kant van de tas.

Stap 6

Om de cadeauverpakking "persoonlijker" te maken, versier je het pakket met een applique. Dit kan een bloem, een strik of een themasticker zijn.

Aanbevolen: