Hoe Kom Je Bij De Opening Van Het Seizoen Op Ibiza

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij De Opening Van Het Seizoen Op Ibiza
Hoe Kom Je Bij De Opening Van Het Seizoen Op Ibiza

Video: Hoe Kom Je Bij De Opening Van Het Seizoen Op Ibiza

Video: Hoe Kom Je Bij De Opening Van Het Seizoen Op Ibiza
Video: Jaimie en Koen bespreken op Ibiza de ingrijpende veranderingen in Jaimie’s leven | discovery+ 2024, April
Anonim

Openingsfeesten - speciale feesten gewijd aan de opening van het seizoen op Ibiza. Ze beginnen meestal half mei en eindigen in juli. De clubs van het eiland presenteren bezoekers met noviteiten op het gebied van geluid en decor, en de resident DJ's trekken niet minder aandacht.

Hoe kom je bij de opening van het seizoen op Ibiza
Hoe kom je bij de opening van het seizoen op Ibiza

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - telefoon;
  • - visum.

instructies:

Stap 1

Wil je openingsfeesten bezoeken, boek dan ruim van tevoren je vlucht en appartementen, want deze periode trekt veel toeristen. U kunt het eiland bereiken met directe charter Moskou-Ibiza-Moskou, en op het hoogtepunt van het seizoen.

Stap 2

U kunt ook naar Barcelona of Mallorca vliegen - vier uur onderweg, en dan een binnenlandse vlucht naar het eiland - nog een half uur onderweg. Het wachten op een binnenlandse vlucht kan één tot vier uur duren (afhankelijk van de beschikbare stoelen voor die vlucht). Vanuit Barcelona kun je er met de veerboot komen - het duurt negen en een half uur reizen (23.00 - 08.30 uur). Een hogesnelheidsveerboot vanuit Mallorca is in twee en een half te bereiken. De langzamere veerboot vanuit Mallorca is in vijf en een half uur te bereiken. Veerboten naar Ibiza vertrekken ook vanuit Denia en Valencia. De kortste afstand naar Ibiza is vanuit Denia.

Stap 3

Maak gebruik van de diensten van verschillende reisbureaus die reizen naar Ibiza aanbieden. Bezoek bijvoorbeeld ibiza-tour.ru om van dergelijke aanbiedingen te profiteren. Op deze bron worden de programma's van vluchten naar Ibiza in detail gepresenteerd, inclusief de kosten van vliegtickets. Als u geïnteresseerd bent in een van de aanbiedingen van deze touroperator, neem dan contact op met de managers van het bedrijf via de telefoonnummers op de website of per e-mail en geef de informatie op waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 4

Bezoek de website ibiza.ru. Hier kunt u kennismaken met de voorwaarden voor het bestellen van rechtstreekse chartervluchten naar Ibiza en de kenmerken van verschillende rondreizen. De site bevat ook informatie over hotels op het eiland en biedt hulp bij het verkrijgen van een visum. De procedure voor het verkrijgen van een visum en een lijst met benodigde documenten hiervoor staat ook op deze bron. Neem contact op met de touroperator op het op de website vermelde telefoonnummer of door een e-mail te sturen naar het aangegeven e-mailadres.

Aanbevolen: