Hoe Is De Opening Van Het Seizoen In Sochi

Inhoudsopgave:

Hoe Is De Opening Van Het Seizoen In Sochi
Hoe Is De Opening Van Het Seizoen In Sochi

Video: Hoe Is De Opening Van Het Seizoen In Sochi

Video: Hoe Is De Opening Van Het Seizoen In Sochi
Video: Max Verstappen's Final Five Laps in Sochi | 2021 Russian Grand Prix 2024, Mei
Anonim

Sochi is een bekende badplaats in Rusland, die jaarlijks enkele miljoenen toeristen in zijn warme armen verwelkomt. Entertainment, een gevarieerd cultureel programma - dat zijn de componenten van recreatie in dit kuuroord. De jaarlijkse opening van het seizoen in Sochi blijkt niet minder emotioneel te zijn.

Hoe is de opening van het seizoen in Sochi
Hoe is de opening van het seizoen in Sochi

instructies:

Stap 1

In 2012 vindt de opening van het seizoen in Sochi plaats op 16 juni. Houd er echter rekening mee dat het vakantieseizoen niet altijd in de eerste maand van de zomer plaatsvindt. Zo werden vorig jaar bijvoorbeeld de plechtige evenementen in mei gehouden. Deze beslissing van de administratie ging gepaard met warm weer.

Stap 2

Nu in Sochi is het een hete tijd om je voor te bereiden op de opening van het seizoen. Parken, dijken en stadsstraten worden opgeruimd. Er zijn al zo'n vierduizend struiken en bloemen uit het buitenland ingekocht en geplant. De administratie houdt ook nauwlettend toezicht op de duizend Japanse sakurabomen die de tuinders vorig jaar wisten te planten. Elk jaar verandert Sochi meer en meer: het is een Russische stad die zo anders is dan alle andere. Rijke vegetatie, prachtige uitzichten op de Rivièra nemen je mee alsof je uit een ander Europees land komt.

Stap 3

In juni worden nieuwe voetbal- en basketbalvelden in gebruik genomen. Dus genieten van de zon kan je helpen die extra calorieën van het avondeten kwijt te raken.

Stap 4

Op 16 juni krijgen al degenen die in Sochi zijn aangekomen een concert. In de regel worden zowel de leidende figuren van de Russische showbusiness als degenen die hun carrière beginnen, maar al helder aan de horizon van het podium schijnen, hier als een eer beschouwd.

Stap 5

Het kan niet zonder volksfeesten, rondedansen, luidruchtige tafels, waarvoor de beste restaurants van de stad zullen worden uitgenodigd. Op de centrale pleinen kunt u echter gerechten uit de Kaukasische en Europese keuken proeven. Voor wie met kinderen komt, zijn er ook quizzen, leuke starts, wedstrijden met diverse cadeaus. Sochi zul je je nog lang herinneren op de openingsdag van het kuurseizoen: dit is een soort verhaal over alle mogelijkheden en gastronomische tradities.

Aanbevolen: