Hoe Is De Opening Van Het Seizoen In Anapa

Hoe Is De Opening Van Het Seizoen In Anapa
Hoe Is De Opening Van Het Seizoen In Anapa

Video: Hoe Is De Opening Van Het Seizoen In Anapa

Video: Hoe Is De Opening Van Het Seizoen In Anapa
Video: Анапа: город-живодерня | Как уничтожили главный советский курорт 2024, April
Anonim

Jaarlijks vindt op de tweede zondag van juni in de badplaats Anapa de feestelijke opening van het seizoen plaats. En elk jaar verandert dit evenement in een groots feest. Plechtige evenementen die aan hem zijn gewijd, beginnen een paar dagen voor de openingsdatum en duren tot 12 juni - de Dag van Rusland.

Hoe is de opening van het seizoen in Anapa
Hoe is de opening van het seizoen in Anapa

Voor de opening van het seizoen bereiden de administratie en organisatie van het All-Russian kuuroord zich van tevoren voor, het evenementenplan wordt opgesteld rekening houdend met alle leeftijdscategorieën, interesses van zowel Anapchans als gasten van de stad die speciaal komen de laatste tijd.

Op de openingsdag op Teatralnaya, het grootste plein van Anapa, vindt een grandioze en betoverende theatervoorstelling plaats. Maak je geen zorgen dat je de deelnemers niet kunt zien - het wordt uitgezonden op het grote scherm op het hoofdpodium. Er is ook een aparte uitzending op het scherm, die de show aanvult met videomateriaal gewijd aan de geschiedenis van de badplaats en het Krasnodar-gebied.

Anapa blijft het belangrijkste kinderresort in Rusland, dus tijdens de voorstelling wordt er altijd veel aandacht besteed aan kinderen. De helden van hun favoriete tekenfilms en volksverhalen treden op op het podium. De show wordt aangevuld met optredens van circusartiesten.

De gastvrije gastheren vertellen de gasten van de stad over het historische verleden van het oude Phanagoria, een oude Griekse kolonie, op het grondgebied waarvan het moderne Anapa zich bevindt. Ze maken kennis met de bezienswaardigheden die kunnen en moeten worden bezocht terwijl ze ontspannen aan de kust van de Zwarte Zee. Het eerste deel van de show wordt afgesloten met een vrolijke carnavalsoptocht, die zowel door volwassenen als kinderen met plezier wordt bekeken.

Gewoonlijk organiseert de stad tegenwoordig een verscheidenheid aan kunsttentoonstellingen en een bloemententoonstelling. Het Anapa Museum of Local Lore bereidt thematische exposities voor over de geschiedenis en het leven van de Kozakken. In de stadions worden vriendschappelijke wedstrijden gehouden voor volleybal- en voetbalteams die uit naburige steden naar de vakantie kwamen: Gelendzhik, Novorossiysk. Toeapse, Krasnodar en Sochi.

's Avonds hebben gasten en eigenaren van de stad altijd een groot concert waaraan zowel lokale creatieve groepen als beroemde artiesten deelnemen. Het eindigt met een prachtige lasershow en vuurwerk, die je vanaf de stadsdijk, zittend in een gezellig restaurant, kunt bewonderen.

Aanbevolen: