Opening Van Het Baikal-seizoen

Opening Van Het Baikal-seizoen
Opening Van Het Baikal-seizoen

Video: Opening Van Het Baikal-seizoen

Video: Opening Van Het Baikal-seizoen
Video: Happy People | Spring (part 1) 2024, April
Anonim

De zomertijd is aangebroken en wij, hijgend van de hitte van het kantoor, kijken uit naar de komende vakantie. Naar wie en waarheen te gaan is natuurlijk een puur persoonlijke kwestie, sommigen geven de voorkeur aan hete exotische landen, anderen gaan op reis door de uitgestrektheid van ons grenzeloze vaderland. En in ons land zijn er veel interessante en unieke uithoeken van de natuur, over een daarvan, het Baikalmeer, zullen we ons verhaal vertellen.

Opening van het Baikal-seizoen
Opening van het Baikal-seizoen

We kennen allemaal de parel van Rusland uit de lessen aardrijkskunde, maar weinigen hebben de schoonheid van deze regio met eigen ogen gezien. Baikal is verdeeld in vele toeristische zones: dit is het warme Baikal Priboy en de minerale kuuroorden van Goryachinsk, de eindeloze uitgestrektheid van Enkhaluk, de verbazingwekkende mariene bewoners van het eiland Olkhon en vele anderen.

U kunt dus op elk moment van het jaar ontspannen aan het Baikalmeer, maar het strandseizoen begint pas vanaf half juli, wanneer het water van het Baikalmeer al voldoende is opgewarmd en niet alleen "walrussen" erin kunnen zwemmen, maar ook kleine kinderen. Als je zelfs in het zomerseizoen naar Baikal gaat, moet je warme kleding meenemen, omdat het weer daar onvoorspelbaar is en de luchttemperatuur 's nachts aanzienlijk daalt. De belangrijkste soorten accommodatie aan het Baikalmeer: uitrusten op een camping of in een sanatorium, kamers of aparte huizen huren van de lokale bewoners, in tenten wonen aan de oever van het meer.

Er is niet zoveel amusement op het Baikalmeer, omdat mensen in feite naar het Baikalmeer komen om hun ziel te ontspannen, te genieten van de prachtige natuur en de geweldige lucht, op het strand te liggen en in het kristalheldere water te duiken. En dat is toch niet zo weinig in onze tijd?

Daarnaast wordt u verhuur van boten en catamarans, toeristische uitrusting en uitrusting, boottochten, rijden op "broodjes" aangeboden.

Over het algemeen zal een vakantie aan het Baikalmeer u veel positieve emoties brengen en een onuitwisbare indruk achterlaten!

Ons gezin vindt het heerlijk om te ontspannen aan het Baikalmeer, ondanks het wisselvallige weer, want we zijn geboren in de buurt van het Baikalmeer, dit is ons thuisland! Veel mensen die ver van ons vandaan wonen, bijvoorbeeld in centraal Rusland, dromen ervan om naar Baikal te komen, deze frisse lucht in te ademen en in het zuiverste water te duiken, om onderweg bij de natuur te zijn. De afgelopen jaren is er geen einde gekomen aan toeristen, steeds meer mensen komen naar ons toe, en dat is geweldig!

Aanbevolen: